Lui Dacian Cioloş i se cere s-o înlocuiască şi pe Elisabeta Lipă de la MTS: „Jalea asta de ministru încurajează furtul banului public, minciuna, hoţia şi mafia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacian Cioloş a anunţat, marţi, înlocuirea a patru miniştri din cabinetul său: ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, şi ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Dan Stoenescu.

Silvana Peng, mama gimnastei Asiana Peng, îi cere fostului comisar european s-o aibă în vedere şi pe Elisabeta Lipă, care se află la cârma Ministerului Tineretului şi Sportului. 

“Dacian Cioloş, ministra MTS când va fi demisă? Jalea asta de ministru, Elisabeta Lipă, în afară de a încuraja delapidarea, furtul banului public, lipsa fair-play-ului, eschivarea, minciuna, hoţia, mafia, mizeria şi jaful (vedeţi cazul FRG), vrea să se asigure că pune punct sportului românesc . Esti o ruşine a României, doamna ministru E. Lipă! Aceasta IDIOCRATĂ si alţii ca ea hotărăsc soarta României parca s-ar afla pe moşia lor. Mama lor de hoţi!”, a notat Peng, a cărei fiică, Asiana, în vârstă de 16 ani, a fost dată afară din lotul olimpic de gimnastică în decembrie 2015. 

Citeşte şi: 

Bellu şi Bitang, puşi la zid nu doar de Maria Olaru: „Torţionari, nişte gunoaie bipede care au întreţinut ani de zile Auschwitz-ul de la lotul feminin”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite