Lucian Bute: "Voi şterge din memoria fanilor amintirea urâtă a zilei de 26 mai "

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute
Lucian Bute

Lucian Bute a declarat că este nerăbdător să revină în ring şi că în următoarele două meciuri va şterge dim memoria sa şi a fanilor săi amintirea urâtă a zilei de 26 mai, când a fost învins de Carl Froch la Nottingham.

"Abia aştept să revin în ring. Deja am revenit la pregătirile în sală. Mă simt fresh, optimist, sunt sănătos şi scopul meu este să îmi demonstrez mie şi tuturor că 26 de mai a fost doar o zi proastă de muncă. Nu vreau să subapreciez reuşita lui Carl Froch. A fost boxerul mai bun în acea seară. A fost mai «înfometat» şi mai motivat şi a câştigat. Dar acum trebuie să privim înainte. Promotorul meu Jean Bedard, antrenorul meu Stephan Larouche şi eu am discutat de mai multe ori serios şi am stabilit un plan cu care sunt foarte confortabil. În următoarele două meciuri voi şterge amintirea urâtă a zilei de 26 mai din memoria mea şi a fanilor mei", a spus Bute, informează worldboxingnews.net.

Lucian Bute a precizat că pentru el gala de la Nottingham a fost un coşmar. "Nu a fost adevăratul Lucian Bute în meciul de la Nottingham din 26 mai. M-am gândit mult timp ce nu a mers, ce s-a întâmplat şi ce îmi este clar este că vreau revanşa cât mai repede posibil. Sunt convins că eşecul a fost cauzat de greşeli critice din partea mea şi că îl voi învinge pe Froch. Nu am folosit armele mele principale, viteza şi lovitura rapidă. În schimb, am făcut jocul lui Carl Froch, în loc să dictez ritmul şi să îl forţez pe el să îmi facă jocul. A fost o seară urâtă pentru mine la Nottingham. Un coşmar. Mi-am pierdut centura IBF, am stricat palmaresul şi am suferit o înfrângere dură", a menţionat pugilistul.

Pugilistul Carl Froch a confirmat că va boxa cu Lucian Bute în meci revanşă pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, în martie 2013, la Montreal, înainte de partida cu românul urmând să întâlnească încă un adversar, la Nottingham.

Pugilistul Lucian Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de britanicul Carl Froch, într-un meci disputat, în 26 mai, la Nottingham, în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite