Lucian Bute se însoară iar naş îi va fi un primar. Nunta e programată pentru vara anului viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute şi Elena Aprozeanu formează un cuplu solid FOTO Arhivă personală
Lucian Bute şi Elena Aprozeanu formează un cuplu solid FOTO Arhivă personală

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci din sportul românesc a decis să-şi pună pirostiile şi îşi va uni destinele cu o brunetă bucureşteancă, alături de care trăieşte de câţiva ani.

BodyFostul campion mondial al categoriei super-mijlocie, versiunea IBF, se va căsători la anul cu iubita lui, Elena Aprozeanu, care îi este alături din 2007. Vestea a fost anunţată de WOW biz, care precizează că naşul celor doi va fi primarul Buşteniului, Emanoil Savin.

Lui Bute i s-au propus mai multe locatii si chiar orase in care ar fi putut sa-si organizeze nunta, doar că părinţii şi rudele foarte apropiate şi-au dorit ca nunta să fie organizată la Galaţi. La eveniment vor participa în jur de 400 de invitaţi din România şi Canada. Bute a obţinut anul aesta şi cetăţenia canadiană, iar din 2003 trăieşte la Montreal.

El a deţinut centura de campion mondial la profesionişti vreme de cini ani, însă a pierdut-o în luna mai a anului acesta, după ce a fost învisn prin KO de britanicul carl Froch. Aceasta este singura înfrângere a lui Lucian în 32 de partide la profesionişti. Românul îşi poate lua însă revanşa anul viitor, în luna martie, când l-ar putea întâlni din nou pe Froch, de data aceasta la Montreal.


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite