Lucian Bute a fost controlat la sânge de Agenţia Mondială Anti-Doping

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu aproximativ o lună înainte de meciul cu francezul Jean Pascal, Lucian Bute a fost supus unui amănunţit control anti-doping de către inspectorii Agenţiei Mondiale Anti-Doping (WADA).

Cum până la disputa cu Jean Pascal mai e aproximativ o lună (18 ianuarie), Lucian Bute a fost vizitat în Canada de inspectatorii WADA pentru a fi supus testelor anti-doping obligatorii, prevăzute în contractul care reglementează meciul dintre cei doi pugilişti. Nu doar Bute va fi controlat, ci şi adversarul său, Jean Pascal, scrie presa canadiană.

Campania de control anti-doping a pugiliştilor înainte de fiecare meci este o metodă nelipsită, aplicată de IBF în colaborare cu WADA. Astfel, în perioada de pregătire dinaintea unei confruntări, fiecare boxer are obligaţia de a se supune testelor doping.

Lupta dintre Bute şi Jean Pascal este programată pe 18 ianuarie, la Montreal. Dacă românul va câştiga, va avea posibilitatea să-i ceară revanşa lui Carl Froch, cel care l-a învins în mai 2012 şi i-a luat centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

CITIŢI ŞI:

Canadienii spun că Bute e un boxer „umflat“ cu pompa: promotorul următorului adversar al românului crede că Bute va fi făcut KO după şase runde

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite