Lucian Bute a anunţat data următorului său meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul român Lucian Bute a anunţat joi seara, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, că următorul său meci va avea loc în data de 6 decembrie, fără să precizeze mai multe detalii, informează Mediafax.

„Este oficial. Următorul meci pe 6 decembrie. Amănunte în curând, staţi aproape”, a notat Lucian Bute pe contul său personal de Facebook.

Anunţul privind revenirea lui Bute în ring a fost confirmată şi de preşedintele InterBox, Jean Bedard, potrivit publicaţiei canadiene La Presse.

„Mai sunt câteva detalii de pus la punct, însă totul este aproape stabilit. Revenirea lui Bute va avea loc la 6 decembrie, la Bell Center. E încântat şi îşi doreşte foarte mult să boxeze din nou”, a spus Jean Bedard, preşedintele InterBox.

Cea mai recentă confruntare a boxerului român a avut loc la 19 ianuarie, la Montreal, într-un meci în care a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal, acesta din urmă obţinând centurile centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

După această confruntare, antrenorul pugilistului român, Stephan Larouche, a anunţat că nu va mai colabora cu Lucian Bute. Cu toate acestea, boxerul român a declarat că „încă nu a spus tot ce era de spus în box”.

De asemenea, Lucian Bute a mai fost nevoit să treacă printr-o înfrângere, în mai 2012, atunci când a pierdut centura IBF în faţa britanicului Carl Froch.


Citeşte şi:

Bute, abandonat de antrenor. După o colaborare de 10 ani, Stephan Larouche s-a despărţit de pugilistul român

Lucian Bute nu va mai colabora cu tehnicianul Stephan Larouche, cel care-l antrena pe pugilistul român din 2003 şi sub a cărui conducere şi-a apărat titlul mondial de nouă ori.

Lucian Bute: „Nu m-am gândit o secundă să mă retrag“. Pugilistul a explicat de ce a pierdut meciul cu Jean Pascal

Lucian Bute a susţinut prima conferinţă de presă în România, după înfrângerea suferită la Montreal în faţa lui Jean Pascal, susţinând că nu are de gând să se retragă din activitate, în ciuda speculaţiilor unor specialişti în box.

Jean Pascal: "Să boxez din nou cu Lucian Bute nu ar aduce nimic carierei mele, dar aş fi dispus să fac asta"

Pugilistul Jean Pascal a declarat că un nou meci cu Lucian Bute nu ar însemna un pas înainte în cariera sa, dar ar fi dispus să îi acorde o revanşă românului dacă acest lucru va fi cerut de fani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite