Lucescu dă vina pe iarba mare şi pe norocul lui Dinamo

Lucescu dă vina pe iarba mare şi pe norocul lui Dinamo

Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior Doneţk, a ţinut să felicite echipa Dinamo Kiev pentru victoria cu 3-1 din Supercupă, dar a găsit şi scuze pentru eşec în stilu-i caracteristic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lângă un "penalty cadou", tehnicianul a pus eşescul şi pe seama norocului adversarilor şi pe iraba prea mare de pe terenul din Poltava, care a împiedicat jocul lui Şahtior.

"Dinamo a câştigat meritat. Au pus stăpânire pe joc după ce noi le-am făcut cadou un penalty. Această fază a decis meciul. Dinamo a contraatacat bine, dar a avut şi noroc. Noi am ratat mult, iar ultimul lor gol a venit după o pasă greşită dată de noi. Ne-au lipsit şi mulţi jucători, Chygrynskiy, Raţ, Eduardo, Stepanenko şi alţii. În plus, a fost prea moale terenul, iarba a fost înaltă şi ne-a împiedicat să jucăm fotbal cursiv. A trebuit să atacăm tot meciul, iar jucătorii s-au dăruit până în ultimul minut. Felicit Dinamo pentru victorie", ", a spus Mircea Lucescu la finalul jocului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările