Lucescu, start ratat de campionat în Ucraina: a pierdut derby-ul etapei şi e într-o situaţie delicată după cinci runde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după 0-0 şi 3-0 cu Fenerbahce, pare să-i fi „adormit“ pe cei de la Şahtior Doneţk. După victoria cu turcii, ei n-au mai bătut pe nimeni.

Mai întâi, a fost un 2-2, în deplasre, cu Vorskla Poltava, iar vineri a venit şi prima înfrângere oficială din acest sezon, 0-2, „acasă“, la Odessa, cu Dnipro.

Nascimento (84) şi Seleznyov (90+1) au punctat pentru finalista Ligii Europa din sezonul trecut, iar Şahtior a încheiat jocul în zece oameni, după ce Shevcuk a văzut al doilea „galben“ (90+3).

Cum aceste două rezultate negative au fost înregistrate în campionat, acolo unde campioana Dinamo Kiev merge perfect, lupta pentru titlu se poate încheia foarte repede în acest sezon. După cinci etape, elevii lui Mircea Lucescu sunt pe doi cu 10 puncte, iar liderul Dinamo Kiev poate ajunge la 15 puncte, dacă va învinge, sâmbătă, Karpaty Lvov pe teren propriu.

Miercuri, în turul play-off-ului Ligii Campionilor, Şahtior Doneţk va juca, în deplasare, cu Rapid Viena, grupare care a eliminat Ajax în turul precedent.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite