Lucescu poate pierde primul titlul după cinci ani. Şahtior-Dinamo Kiev, 0-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Şahtiorul lui Lucescu, în sferturile Cupei Ucrainei

Echipa condusă de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a încheiat la egalitate, 0-0,  partida din etapa a 21-a a campionatului Ucrainei disputată împotriva marii sale rivale, Dynamo Kiev. Fiindcă oraşul Doneţk este afectat de lupte, meciul s-a jucat în oraşul Lvov.

Echipa lui Mircea Lucescu a înregistrat cea mai mare ocazie a partidei prin Luis Adriano, meciul s-a încheiat, în cele din urmă, cu un scor alb care nu avantajează Şahtiorul. Echipa din capitala Ucrainei îşi păstrează astfel avansul de cinci puncte pe care-l are faţă de Şahtior şi face astfel un pas mare spre câştigarea campionatului după o perioadă de secetă de cinci ani, timp în care „minerii” şi-au adjudecat toate cele cinci titluri. 

Trofeul ar reprezenta pentru Dinamo Kiev încununarea unui sezon foarte bun, în care au ajuns până în sferturile Europa League şi au dominat categoric campionatul intern. De asemenea Dinamo se luptă şi pentru cucerirea Cupei Ucrainei, competiţie în care ar putea întâlni Şahtiorul în finală dacă trece de adversarul din penultimul act, Olimpik Doneţk.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite