Lucescu n-a "şters" linia continuă! Nu există pentru că n-a existat niciodată! Vezi dovada că nu s-a trucat nimic în cazul accidentului lui "Il Luce"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe publlicaţii au creat ieri o adevărată dramă în jurul a ceea ce trebuia să fie o descoperire de marcă în cazul accidentului lui Mircea Lucescu. Era vorba despre o probă despre care s-a crezut că a fost făcută dispărută, probabil la intervenţia antrenorului lui Şahtior, dar totul s-a dovedit a fi o alarmă cât se poate de falsă.

Practic, site-urile câtorva ziare din România au publicat astăzi informaţia că Mircea Lucescu ar fi trecut cu maşina sa Kia, în momentul accidentului peste o linie continuă care a dispărut ulterior subit. Dovezi indubitabile erau fotografii din momentul accidentului şi fotografii făcute azi, în care se vedeau clar că în cea veche apare linia, iar în cea nouă, nu.

De fapt, a fost o alăturare nefericită de informaţii şi fotografii. Linia continuă care apare în fotografiile din ziua accidentului există şi azi, doar că aceasta nu se continuă pe tot Bulevradul Vasile Milea, până sus, la Apaca, ci se încheia atunci, aşa cum se încheie şi azi, exact înainte de intrarea în incinta Politehnicii. Practic, pe tot acel tronson de drum există o bucată de linie continuă de aproximativ 100 de metri, care se întinde de la baza pasajului Basarab, până la poarta de intrare în Politehnică.

Aşadar, fotografiile care demonstrau anomalia nu sunt captate din acelaşi unghi. Una este făcută din zona bucăţii de linie continuă de 100 de metri, a cărei menire este să creeze restricţii în apropierea pasajului Basarab, iar cealalăt este făcută mai sus, în zona benzinăriei OMV,  unde, bineînţeles, nu există şi nu a existat niciodată o linie continuă.

Enigma a fost elucidată de fotoreporterul Adevărul care a fost la locul faptei la două zile după accident, pentru a vedea câte maşini taie faţa tramvaiului, după modelul Mircea Lucescu. Imaginea surprinsă atunci dintr-un unghi elocvent demonstrează că linia continuă se termina la un moment dat brusc în faţa intrării la Politehnică. Iar compara ţia cu cea de azi rezolvă misterul.

Totul reiese vizibil şi clar din imaginile de mai jos.

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite