Mircea Lucescu: „Mă pot întoarce în Italia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inter Milano şi PSG, acum încă un nume important apare pe lista posibilelor destinaţii ale lui Mircea Lucescu. Într-un interviu acordat pentru postul de radio Kiss Kiss, citat în presa italiană, “Il Luce” a recunoscut că este la capăt de drum cu Şahtiorul şi că din luna mai va fi liber de contract.

Italienii l-au chestionat pe tehnicianul român în legătură cu posibilitate de a sosi la Napoli, în cazul în care Walter Mazzarri ar pleca, dar Lucescu (67 de ani) a recunoscut că n-are momentan decât un interes turistic în zonă.  

"Nu se ştie niciodată ce-ţi rezervă viitorul, mă pot întoarce în Italia. La sfârşitul lunii mai devin liber de contract şi nu exclud nicio posibilitate. Nu pot vorbi despre Napoli, deoarece nu am fost contactat de nimeni de acolo. Nu este corect să vorbesc despre o echipă care are antrenor. Campionatul italian este cel mai fascinant, dar nu am vorbit niciodată cu preşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis. Nu-l cunosc. Mi-ar place să văd insula Capri, dar nu numai Napoli a observat lucrurile bune pe care le-am făcut la Şahtior. Cred că mai sunt câteva echipe care mă vor", a declarat Mircea Lucescu.

În Italia, Mircea Lucescu le-a mai antrenat pe Pisa (1990-1991), Brescia (1991-1996), Reggiana (1996-1997) şi Inter Milano (1998-1999).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite