Lucescu jr a pierdut, dar se poate mândri cu o serie fantastică: câte zile a rezistat Xanthi fără eşec în Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu traversează în Grecia una dintre cele mai bune perioade pe care le-a avut până acum în cariera sa de antrenor.

Tehnicianul de 47 de ani a început această stagiune cu mari dificultăţi, Xanthi Skoda înregistrând două înfrângeri şi două remize în primele patru etape din campionat. 

Din runda a cincea însă, a început ascensiunea echipei care, în următoarele 12 partide în toate competiţiile, a înregistrat opt victorii, trei remize şi o înfrângere. Astfel, elevii lui Răzvan Lucescu au ajuns să întâlnească liderul Olympiakos din postura de ocupanta locului 2 în clasament.

Chiar şi aşa însă, s-a văzut că, deocamdată, diferenţa de valoare dintre cele două formaţii e destul de mare. De fapt, în campionatul Greciei există Olympiakos – a luat titlul de 11 ori în ultimele 12 ediţii – şi restul echipelor. Gigantul din Pireu s-a impus pe terenul celor de la Xanthi cu 2-0, ajungând la 37 de puncte, la 12 puncte de formaţiile care completează podiumul: Panionios şi Xanthi.

La echipa lui Răzvan Lucescu, golgheter e Hamza Younes (ex-Petrolul). Tunisianul de 30 de ani ocupă locul 2 în ierarhia celor mai buni marcatori ai campionatului, având nouă reuşite, cu una mai puţin decât liderul Ideye (Olympiakos). 

26 octombrie era data la care Xanthi pierduse ultimul meci până la întâlnirea de duminică împotriva liderului Olympiakos.   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite