Lucescu, optimist înaintea returului cu Bayern: „Orice se poate întâmpla“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu este conştient de forţa campioanei Germaniei, dar crede că echipa sa poate produce surpriza la Munchen, acolo unde speră să obţină calificarea în sferturile Ligii Campionilor.

Şahtior şi Bayern Munchen au terminat la egalitate turul de la Doneţk, 0-0, rezultat care o avantajează pe campioana Germaniei, deoarece trebuie să câştige indiferent la orice scor pentru a se califica în sferturi. Totuşi, Mircea Lucescu are încredere în elevii săi că pot produce o surpriză la Munchen. 

"Sunt conştient că ne aşteaptă un retur extrem de dificil, pentru că Bayern nu-şi poate permite sa iasă atât de devreme din competiţie. Părerea mea că este cea mai bună echipă din lume în acest moment. Trebuie să le răspundem cu o disciplină tactică la fel de bună. Echipa lor este mai bună, dar fotbalul nu ţine cont de logică, orice se poate întâmpla", a spus Mircea Lucescu pentru site-ul UEFA.

Tehnicianul a vorbit şi realizările sale la Şahtior. "Nu sunt eu singurul care a construit această echipa. Creditul ar trebui să-i revină preşedintelui şi patronului nostru, dar mai ales jucătorilor. Eu nu am făcut decât să aduc o strategie câştigătoare", a mai spus Lucescu.

Meciul Bayern Munchen - Şahtior Doneţk se va juca miercuri seara, la ora 21.45, în direct pe Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite