LPF îl „urechează” pe Marius Şumudică: „Gesturile lui alungă spectatorii!”

LPF îl „urechează” pe Marius Şumudică: „Gesturile lui alungă spectatorii!”

Marius Şumudică

LPF a explicat decizia prin care Marius Şumudică va fi audiat de Comisia de Disciplină după gesturile la adresa spectatorilor în meciul cu Steaua, din semifinalele Cupei Ligii.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Zecile de sancţiuni aplicate oamenilor de fotbal nu şi-au atins scopul deoarece faptele reprobabile au loc în continuare, ceea ce înseamnă necesitatea unei alte viziuni. Noua viziune este un cod de etică, care va intra în vigoare din sezonul viitor. Gesturile antrenorului Marius Şumudică vin să îndepărteze de stadioane iubitorii fotbalului, ceea ce înseamnă că ne facem deservicii din interior. Vom transmite o scrisoare clubului Astra Giurgiu prin care vom atrage atenţia asupra desconsiderării competiţiei organizate de LPF. Nu e o luptă între LPF şi FRF în ceea ce priveşte sesizarea Comisiei de Disciplină. Lucrăm împreună cu Federaţia Română de Fotbal, deoarece avem obiective comune. Până la urmă, comisiile trebuie să fie cele care aplică regulile”, a notat Iustin Ştefan, secretarul general al LPF. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: