Lovitură de proporţii la Roma: Naomi Osaka s-a retras după ce a jucat două meciuri într-o zi. Motivul deciziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Osaka

Liderul mondial a debutat direct în turul II, însă joi a fost nevoit să treacă, mai întâi, de Cibulkova (33 WTA), iar apoi de Buzărnescu (29 WTA). Chiar dacă a jucat bine şi n-a cedat niciun set, japoneza a renunţat la sfertul de finală cu Kiki Bertens (4 WTA).

Ploaia care a anulat întreg programul pentru ziua de miercuri la Italian Open a însemnat o lovitură grea pentru organizatori.

Dominic Thiem i-a pus la zid pe aceştia, spunând că jucătorii au fost ţinuţi în stand-by toată ziua, deşi se ştia că ploaia nu se va opri, iar apoi au stat blocaţi într-un trafic infernal, deoarece la Roma s-a jucat, în aceeaşi zi, şi finala Cupei Italiei.

Apoi, sportivii care au câştigat în primul meci al zilei de joi au fost epuizaţi, întrucât au revenit pe teren peste câteva ore pentru a mai juca un meci. În această situaţie s-a aflat şi Naomi Osaka (1 WTA), iar efortul depus i-a adus japonezei o accidentare la mână.

Drept urmare, liderul mondial şi-a anunţat retragerea de la Italian Open, înaintea duelului de astăzi din sferturi cu Kiki Bertens (4 WTA). 

În aceste condiţii, sportiva din Olanda a avansat în semifinale, acolo unde va întâlni învingătoarea duelului Vondrousova (44 WTA) – Konta (42 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite