Lovitură pe piaţa pariurilor sau bluf? Meciurile din Liga a II-a ar putea fi scoase de la casele de pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspiciunile asupra pariurilor din fotbal fac „casă bună“ cu Liga a II-a, unde lupta pentru promovare în primul eşalon românesc este acerbă şi uneori pare să depăşească graniţele sportivităţii.

Cel mai recent proiect din seria propusă şi, deocamdată, neconcretizată de Răzvan Burleanu, face referire la combaterea meciurilor „trântite“ din eşalonul secund. La ultima Adunare Generală din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, adică a instituţiei pe care o conduce personajul menţionat, a fost adusă în centrul atenţiei propunerea ca meciurile din liga secundă românească să fie scoase din oferta caselor de pariuri, preconizând ca astfel să fie micşorate suspiciunile de „blaturi“.

Fostul preşedinte de la echipa desfiinţată CS Otopeni, Mugur Porumbacu, a declarat pentru digisport.ro care este stadiul proiectului: „Patronii din Liga a II-a au cerut caselor de pariuri să achite o sumă pentru că folosesc meciurile. Casele de pariuri nu au acceptat, iar mai mulţi preşedinţi de cluburi au propus în Comitetul Executiv ca Liga a II-a să nu mai apară în ofertele de la agenţiile de pariuri. Răzvan Burleanu a spus că o să ia legătura cu o casă de avocatură şi a afirmat că în două-trei luni, maximum până în februarie, o să explodeze nişte bombe“.

Femeia care a spus „nu“ mafiei pariurilor. De ce a lăudat-o Platini pe antrenoarea naţionalei de fotbal feminin, under-19, a Moldovei

Andrei Pavel, implicat în scandalul meciurilor aranjate. Românul admite: „Mi s-au oferit sume de bani ca să pierd“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite