Lovitură grea pentru rapidişti înaintea derby-ului cu Steaua: a mai căzut o variantă pentru salvarea clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Copos a anunţat că s-a împrumutat pentru ultima oară la bănci, pentru a obţine licenţa de Liga I. El a admis, totodată, că de acum salvarea Rapidului ţine de preluarea echipei de către un nou investitor. Din păcate, un potenţial „cumpărător“ tocmai a renunţat la această idee.

Negocierile dintre George Copos şi Gruia Stoica, intermediate de Ioan Andone, s-au încheiat fără rezultat. Tehnicianul spusese că o eventuală preluare a Rapidului de către Stoica ar trebui să se întâmple, la câteva zile după data de 31 martie, când Copos a reuşit aprobarea planului de reorganizare a echipei, care e în însolvenţă, şi achitarea datoriilor către bugetul de stat.

Copos a îndeplinit ambele obiective, dar Gruia Stoica n-a mai preluat clubul. Acum, s-a aflat motivul.

Ce s-a întâmplat?

Potrivit site-ului ziarulalb.ro, apropiaţi ai lui Stoica l-au sfătuit să abandoneze planul său de a deveni patronul Rapidului. În plus, un audit intern efectuat la clubul de lângă Podul Grant l-a speriat pe omul de afaceri.

„Sunt foarte multe semne de întrebare în cadrul acelui audit preliminar, iar domnul Gruia nu doreşte să continue acest proces. Cel puţin pentru moment, nu va lua în discuţie o eventuală investiţie la Rapid“, a declarat o sursă pentru ziarulalb.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite