llie Stan: "Nu e nici o problemă pentru mine dacă pleacă Brandan"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Stelei, Ilie Stan, a spus că are soluţii de înlocuire pentru Brandan şi a explicat cum a decurs stagiul de la Poiana Braşov.

 "Mi-a zis că are o ofertă din China pe foarte mulţi bani. I-am spus să se ducă să discute cu patronul, pentru că el va decide soarta lui. Din punctul meu de vedere, dacă clubul este mulţumit, la cei 28 de ani pe care îi are, nu e nici o problemă pentru mine.

Nu poţi să ţii un jucător dacă este nemulţumit. După o ofertă atât de avantajoasă pentru el, e greu să-l aduci din nou cu picioarele pe pământ.

Am mai mulţi jucători care îi pot lua locul. Gardoş, Prepeliţă, Bicfalvi, Răduţ, avem soluţii”, a spus Ilie Stan la Dolce Sport.


„A fost un stagiu reuşit. Nimeni nu a lipsit de la antrenamente, nu am avut accidentaţi şi acesta este un lucru pozitiv. Încă nu am reuşit să fac antrenamente cu mingea ca să-mi dau seama de noii jucători care au venit, dacă se pot integra în lot, şi aici mă refer la un Chipciu, Chiricheş, Pârvulescu şi Machado. De acum încolo avem mult de muncă. Atunci când trecem la antrenamentele tehnico-tactice intervin probleme, deoarece foarte mulţi dintre ei nu au lucrat", a spus antrenorul despre cantonamentul din Poiana Braşov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite