Liviu Ciobotariu, noul antrenor al lui ASA Tîrgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ASA Tîrgu-Mureş a bătut palma cu Liviu Ciobotariu, noul antrenor al echipei, rămasă fără tehnician după despărţirea de Cristi Pustai.

Anunţul colaborării a fost făcut într-un comunicat, postat pe site-ul oficial al echipei, care a făcut o scurtă trecere în revistă a carierei fostului fundaş. 

„Liviu Ciobotariu este noul antrenor principal al formaţiei ASA Tîrgu-Mureş. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani a ajuns la un acord cu executivul clubului nostru şi va fi pe banca tehnică a roş-albaştrilor în returul acestei ediţii de campionat. De-a lungul carierei de jucător, Liviu Ciobotariu a evoluat ca fundaş central la formaţiile: Progresul Bucureşti, Dinamo Bucureşti, Standard Liege, Mons, Royal Antwerp. Are 32 de prezenţe în echipa naţională a României. Ca antrenor a pregătit echipele: Progresul Bucureşti, CS Otopeni, Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Tg. Jiu, CF Brăila, Dinamo Bucureşti, CSMS Iaşi şi FC Vaslui. Bun venit la ASA Tîrgu-Mureş şi mult succes în retur!“, se transmite în comunicatul postat pe site-ul grupării ardelene. 

ASA Tîrgu-Mureş ocupă locul 5 la finalul turului, cu 30 de puncte în 17 etape, la 13 lungimi în spatele liderului Steaua. 

Citeşte şi

Cristi Pustai, dat afară fără motiv de la ASA Tg. Mureş. Vine Liviu Ciobotariu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite