Simona Halep depăşeşte un start de meci ratat şi merge în semifinale la Montreal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a trecut de Svetlana Kuzneţova în sferturile de finală ale turneului de la Montreal, scor 3-6, 6-1, 6-1! În semifinale, Halep o va întâlni pe Angelique Kerber, locul 2 mondial, jucătoarea care a învins-o pe româncă la Wimbledon.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Montreal. Contra Svetlanei Kuzneţova, locul 11 WTA, Simona şi-a găsit mai greu paşii, fiind condusă cu 4-0 şi pierzând primul set cu 6-3. Treptat, Halep a mărit ritmul de joc, a găsit soluţiile mai bune, şi nici rusoaica n-a mai fost capabilă să menţină ritmul din start.

În următoarele seturi, Simona a defilat, lăsând să-i scape doar câte un joc. Ea a încheiat setul al doilea în 27 de minute, iar pe-al treilea în 30 de minute, întorcând rapid meciul în favoarea ei. Scor final, Simona Halep - Svetlana Kuzneţova 3-6, 6-1, 6-1, după o oră şi 37 de minute de joc.

În semifinale, Halep va juca împotriva lui Angelique Kerber, care a trecut fără emoţii de Daria Kasatkina, 6-2, 6-2. E o partidă a revanşei pentru Simona, care a fost învinsă de două ori anul acesta de jucătoarea germană, la Fed Cup şi în semifinalele Wimbledon. 

Pentru accederea în semifinale, Halep va primi 121.150 de dolari şi 350 de puncte WTA.

La ediţia precedentă de la Rogers Cup, Simona Halep a ajuns până în finală, unde s-a retras în setul decisiv cu Belinda Bencic.

După ce a învins-o pe Kuzneţova, calificându-se în semifinale, Halep a repetat isprava şi la dublu, alături de Monica Niculescu !

CITEŞTE ŞI:

*Halep la Montreal: Simona atacă finala în prime-time. Românca va juca după un program cum n-a mai avut de mult

*Horia Tecău şi Florin Mergea, victorie de prestigiu la Toronto

Desfăşurarea partidei

Setul al treilea, 6-1 pentru Halep

6-1 Halep, Simona e în semifinale la Montreal! 

5-0 Halep, Simona e la un pas de semifinale, Kuzneţova e resemnată. 11-1 e scorul ultimelor 12 jocuri. 

3-0 Halep, break la zero şi încă un joc pe serviciu, cât de repede a întors Simona meciul în favoarea ei, pare că nimic nu o poate împiedica să meargă în semifinale. Kuzneţova cheamă antrenorul la margine. 

1-0 Halep, joc la 15 pe serviciu, început bun. 

Svetlana îşi ia o pauză prea lungă, vrea să o scoată din ritm pe Halep.  Simona se enervează şi o întreabă pe arbitru de ce durează atât. 

Setul al doilea, 6-1 pentru Simona Halep

6-1 Halep, care-şi ia revanşa pentru primul set şi se impune în runda a doua în doar 27 de minute. Urmează decisivul. 

4-1 Halep, care îşi menţine avantajul de trei jocuri, cu două breakuri în faţă. 

3-0 Halep, Simona evadează rapid în setul al doilea şi este ea la conducerea ostilităţilor. 

1-0 Halep, care începe cu un break. De la 0-4 în primul set, Simona şi-a crescut nivelul de joc şi a revenit în meci. 

Setul unu, 6-3 pentru Kuzneţova

6-3 Kuzneţova, care încheie setul cu un break şi un challenge care i-a dat dreptate. 

5-2 Kuzneţova, ambele jucătoare îşi ţin serviciul, Svetlana va servi pentru set. 

4-1 Kuzneţova. Halep salvează o minge de break a rusoaice şi apare pe tabelă cu un prim joc câştigat. Un început de meci care totuşi nu făcea parte din scenariul închipuit de Simona şi Darren. 

4-0 Kuzneţova, start lansat pentru locul 11 WTA. 

3-0 Kuzneţova, cu dublu break, rusoaica domină startul de meci cu lovituri puternice. Simona Halep cere ajutorul lui Darren Cahill, care îi transmite să o împingă pe Kuzneţova cât mai mult în spatele terenului şi să înceapă punctul pe reverul Svetlanei. 

1-0 Kuzneţova, care începe meciul cu un break,fructifcă a treia minge de break pe serviciul SImonei. 

Meciul dintre Halep şi Kuzneţova, locul 11 WTA, poate fi urmărit pe DolceSport 2 şi în formt livetext pe www.adevarul.ro. Învingătoarea din acest meci o va întâlni în semifinale pe Angelique Kerber sau Daria Kasatkina. 

Simona Halep va juca de la 22.30 şi la dublu, alături de Monica Niculescu, împotriva perechii franceze Kristina Mladenovici - Caroline Garcia. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite