VIDEO Simona Halep o spulberă pe Eugenie Bouchard în turul al doilea la Australian Open: 6-2, 6-2! Ce urmează pentru favorita numărul unu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep versus Eugenie Bouchard FOTO Iulian Anghel (Melbourne)
Simona Halep versus Eugenie Bouchard FOTO Iulian Anghel (Melbourne)

Simona Halep a trecut lejer de Eugenie Bouchard din Canada, în turul al doilea de la Australian Open, scor 6-2, 6-2.

Simona Halep este în turul al treilea la Australian Open! A fost o victorie categorică în faţa lui Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-2, în 67 de minute. Meciul a fost la discreţia româncei, care a fost condusă o singură dată, în setul al doilea, când Bouchard a avut 2-1. Au urmat cinci jocuri la rând pentru Halep şi o victorie categorică. 

Per total, Simona a făcut 7 breakuri, a trimis 16 lovituri direct câştigătoare şi a câştigat a treia partidă din cele patru cu Bouchard. Mai mult de atât, glezna a rezistat, iar Halep va avea acum încă două zile de repaus până la următorul meci. 

Simona va juca în turul al treilea cu Lauren Davis, din SUA, o jucătoare de 24 de ani din SUA; care măsoară doar 1,57 metri. Davis a eliminat-o surprinzător pe Andrea Petkovici în turul al doilea, scor 4-6, 6-0, 6-0.

Simona a câştigat singura confruntare directă cu Lauren Davis, 6-2, 6-0 la Indian Wells 2013. 

INTERVIU Simona Halep: "O să mă gândesc dacă voi mai risca şi de acum!"

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria cu Bouchard. Ce a spus despre durerile la gleznă. 

   Australian Open: Ultima minge din meciul Simona Halep vs. Eugenie Bouchard

halep

LIVETEXT, Simona Halep - Eugenie Bouchard

Setul al doilea, 6-2 pentru Halep!

5-2 pentru Simona Halep care se îndreaptă spre o victorie categorică şi o calificareaîn turul al treilea, unde o aşteaptă Lauren Davis, din SUA.

3-2 în favoarea Simonei Halep, care revine la conducere şi are şi un break în faţă. 

2-1 pentru Bouchard, care câştigă două jocuri la rând şi trece pentru prima dată la conducere. 

1-0  Halep care începe cu un break şi continuă să joace mult mai bine

Setul unu, 6-2 pentru SImona Halep

6-2 Halep, în 33 de minute de joc! 

5-2 Halep, cu două breakuri! Jucătoarea noastră domină partida. 

4-2 Halep. care îşi menţine avantajul de două jocuri. 

3-1 Halep, românca îşi consolidează breakul şi se distanţează

2-1 pentru Halep, după trei jocuri cu trei breakuri. 

1-0 pentu Halep, care începe meciul cu un break

UPDATE. Cu două ore înaintea începerii partidei, Simona Halep a ieşit la un antrenament de încălzire. Jucătoarea noastră avea glezna bandajată, dar s-a mişcat normal şi totul a decurs perfect, transmite Iulian Anghel de la Melbourne.  

Simona Halep joacă de la ora 10.00 pe Margaret Court Arena împotriva lui Eugenie Bouchard, din Canada în turul al doilea de la Australian Open. Învingătoarea din această partidă o va întâlni în turul al treilea pe Lauren Davis, din SUA; care a depăşit-o pe Andrea Petkovici, din Germania. 

Halep s-a antrenat înaintea partidei cu Bouchard

În această dimineaţă Garbine Muguruza a ieşit de pe jumătatea de tablou a Simonei Halep, la fel ca şi Johanna Konta. 

Cât despre românce, Ana Bogdan s-a calificat în turul al treilea, spre deosebire de Sorana Cîrstea, care a fost eliminată. 

Rezistă glezna Simonei?

 Simona a efectuat ieri două antrenamente lejere după accidentarea la gleznă din primul meci. 

Lucrurile par să nu fie grave, ţinând cont că la primul antrenament Simona Halep a stat în jur de 20 de minute pe teren, timp în care a lovit mingea cu Andrei Pavel. Avea glezna stângă bandajată complet, cu o faşă rigidă, dar a părut că se simte bine. N-a şchiopătat, dar nici nu a forţat. Lângă ea s-au aflat cei doi antrenori, Cahill şi Pavel, mama ei, preparatorul fizic şi kinetoterapeutul. Simona s-a aşezat de câteva ori pe scaun, la umbră, deoarece ieri, la Melbourne, au fost peste 30 de grade. Şi la a doua şedinţă de pregătire lucrururile au arătat în regulă. 

Totuşi, antrenorul Darren Cahill ne dă emoţii mari. El a declarat la ESPN că Simona Halep a efectuat un RMN: nu e vorba de o ruptură, însă glezna este inflamată, iar jucătoarea noastră resimte dureri mari în acea zonă. Rămâne de văzut cum se va comporta glezna Simonei în meciul de azi cu Eugenie Bouchard, când va exista mut mai multă presiune pe acea zonă.

Bouchard, în cădere liberă

Simona Halep şi Eugenie Bouchard se vor confrunta azi pentru a patra oară. Precedentele trei confruntări au venit în 2014, anul de glorie al tenismenei din Canada, care a jucat atunci finala la Wimbledon, semifinale la Australian Open şi la  French Open. Halep a bătut-o la Indian Wells şi la Singapore, dar a pierdut în semifinale la Wimbledon, când Simona, culmea!, a avut probleme cu glezna, după ce piciorul i-a rămas înfipt în iarbă. După acel an, Bouchard a fost în cădere liberă, turneele la care a ajuns până în fazele superioare au fost rare şi a schimbat mai mulţi antrenori. Este pregătită acum de Harald Salomon, fost component al echipei de Cupa Davis a SUA, care a şi făcut parte din echipa americanilor învingătoare în finala din 1972 în faţa României.


Cât despre Bouchard, ea a rămas în memoria românilor şi prin gestul urât făcut în 2015 înaintea partidei cu Alexandra Dulgheru de la Fed Cup, când a refuzat mâna întinsă de jucătoarea noastră. Nu am nimic cu adversarul meu, dar nu cred în ideea de a-i ura mult succes acestuia înaintea partidei“, s-a justficat Bouchard. O explicaţie „subţire“, care i-a atras multe critici, în România şi în întreaga lume.Aşa că a doua zi, când Alexandra Dulgheru a bătut-o şi a ironizat-o pe Bouchard, toată lumea a fost bucuroasă.  România va juca din nou împotriva Canadei în Fed Cup, în februarie, la Cluj, iar Simona Halep o va întâlni azi pe Bouchard în turul al doilea de la Australian Open.
 

bouchard
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite