Atmosfera înainte de România - Irlanda de Nord. Cu o victorie ne luăm bilet în „trenul de Franţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii nord-irlandezi au petrecut în Centrul Vechi
Suporterii nord-irlandezi au petrecut în Centrul Vechi

România întâlneşte, vineri, Irlanda de Nord pe „Arena Naţională“, într-un meci care începe la ora 21.45, fiind disponibil LIVETEXT pe adevarul.ro.

Desfăşurarea meciului România - Irlanda de Nord este disponibilă sub formă de LIVETEXT aici.

UPDATE Echipa României a ieşit pe gazon, la încălzire, cu aproximativ o oră înainte de startul partidei, pe ritmurile melodiei „Ciuleandra“.

UPDATE Suporterii nord-irlandezi şi-au făcut apariţia pe stadion în jurul orei 20.20, arătându-se veseli şi promiţând să cânte tot meciul.

UPDATE În calitate de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a declarat, odată cu sosirea sa la Arena Naţională: „Vrem victoria, nu contează scorul. Sunt optimist că va câştiga România, deşi sunt conştient că va fi un meci greu“.

UPDATE Gică Hagi nu vine la niciun meci al naţionalei până ce cumnatul său Gică Popescu nu iese din închisoare. Cel poreclit „Regele" a tranmis un mesaj prin Facebook: „Succes, România! Să ne luăm revanşa!“. Hagi a fost căpitanul echipei care în 1985 pierdea dramatic partida cu nord-irlandezii de la Bucureşti, joc ce a compromis şansele României de a merge la CM 1986. 

UPDATE România va fi încurajată de aproximativ 35.000 de suporteri. Se mai găsesc şi acum bilete la casele deschise în jurul stadionului.  

UPDATE 1000 de fani nord-irlandezi îşi vor susţine naţionala. Ei au „stropit“ deplasarea de la Bucureşti cu multă bere, consumată în cantităţi importante în localurile din Centrul Vechi.

O victorie în partida cu Irlanda de Nord ar plasa România într-o poziţie ideală pentru participarea la Campionatul European din Franţa 2016. Naţionala noastră ar prelua şefia grupei, cu şase partide rămase de disputat de preliminarii, dintre care două sunt cu Insulele Feroe (şase puncte obligatorii), două le vom juca pe teren propriu (cu Finlanda şi cu Grecia), plus două deplasări din care se poate scoate ceva (cu Ungaria şi cu Irlanda de Nord).
Anghel Iordănescu şi-a făcut calculele şi e conştient de şansa importantă pe care o are România. „Victoria cu Irlanda de Nord ne-ar ajuta să facem un pas mare în ecuaţia calificării. Am avea garanţia că vom încheia între primele două echipe ale grupei. Este cel mai important meci al anului”, a afirmat, joi, selecţionerul.

Grupa F, vineri, ora 21.45

România – Irlanda de Nord, TVR 1
Ungaria – Finlanda, DigiSport 1
Grecia – Feroe

Clasament

Irlanda de Nord 3 3 0 0 6-1 9
România            3 2 1 0 4-1 7
Finlanda             3 1 1 1 4-4 4
Ungaria              3 1 1 1 3-3 4
Grecia                 3 0 1 2 1-4 1
Feroe                   3 0 0 3 1-6 0

Iordănescu şi-a anunţat intenţiile ofensive

Infostatistică: totul despre meciul România - Irlanda de Nord

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite