Halep la Singapore: Simona a „ucis-o“ pe Keys şi a pornit ca din tun. Prestaţie stelară reuşită de jucătoarea din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţeanca de 25 de ani a fost într-o formă devastatoare în prima partidă din Turneul Campioanelor 2016. Loviturile ei câştigătoare au făcut ca sala să „explodeze“ în mod repetat.

Simona Halep a avut nevoie de doar o oră şi opt minute pentru a obţine victoria în meciul de deschidere din cadrul turneului din Singapore.

Ocupanta locului 4 WTA a fost în controlul partidei de la început până la final, ducându-şi adversara în pragul disperării. 

Mai jos, aveţi filmul unui meci solid câştigat de Halep cu 6-2, 6-4. 

CITEŞTE ŞI:

*Halep la Singapore: ştim cu cine va juca Simona în următorul meci la Turneul Campioanelor. Program şi clasament

Keys e foarte puternică şi serveşte foarte bine, cam cu 150 de kilometri la oră de fiecare dată (râde). A trebuit să mă adaptez şi să o <<plimb>> cât mai mult pe teren. E un turneu foarte special pentru mine, am şi acum amintiri din 2014, de la meciurile cu Serena. Îmi doresc să câştig fiecare meci aici. Simona Halep imediat după victoria cu Madison Keys  

-----------------------

SETUL II

*6-4 Halep: GAME, SET, MECI! Simona a condus cu 40-15, dar a irosit primele două mingi de meci. Apoi, a rezolvat partida la deuce#1 în 68 de minute.

*5-4 Halep: BREAK! Un game fabulos! Keys a comis o dublă greşeală la 15-15, apoi a pierdut două puncte la rând şi serviciul ei. Ultimul punct a fost senzaţional. Keys a trimis un smash, însă Halep l-a transformat într-un retur câştigător, iare arena a explodat.

*4-4: REBREAK! Keys s-a impus pe serviciul lui Halep la 30.

*4-3 Halep: Keys şi-a câştigat serviciul la 30 şi a cerut o repriză de „coaching“.

*4-2 Halep: Simona şi-a adjudecat serviciul la zero. A fost al patrulea game de serviciu alb pentru românca dintre care două la rând.

*3-2 Halep: BREAK! Simona a avut două mingi de break la 40-15 şi a valorificat-o pe a doua.

*2-2: Halep şi-a făcut serviciul la zero.

*Repriză de „coaching“ pentru Halep. Darren Cahill către Simona: „Nu trebuie să intri în panică! Gândeşte-te doar la lucrurile pozitive, concentrează-te la meci. Pregătirea mentală pentru turneele de Mare Şlem începe de aici. Te descurci de minune.

*2-1 Keys: Madison a fost condusă cu 0-30 pe serviciul ei, dar a revenit, a luat patru puncte la rând şi a câştigat game-ul.

*1-1: Keys a avut minge de break la 40-30, dar Halep a egalat. Apoi, la deuce#1, Simona a avut avantaj, însă a irosit-o. La deuce#2, românca şi-a făcut serviciul.

*1-0 Keys: Americanca a fost condusă cu 15-40. A revenit, a câştigat patru puncte la rând şi şi-a făcut serviciul la deuce#1.

*A început al doilea set. Serveşte Keys.

-------------------------

SETUL I

*6-2 Halep: GAME, SET! Simona şi-a făcut serviciul la 15 şi a luat primul set în 27 de minute.

*5-2 Halep: Keys şi-a făcut serviciul la 15.

*5-1 Halep: Simona şi-a făcut serviciul la 15. Raportul ultimelor puncte: 14-1 pentru Halep.

*4-1 Haep: BREAK! Simona a reuşit un break la zero. Românca are zece puncte câştigate la rând. Keys a cerut o repriză de „coaching“, antrenorul ei vorbind cu ea în pauză.

*3-1 Halep: Simona şi-a câştigat serviciul la zero.

*2-1 Halep: BREAK! Simona a avut două mingi de break la 40-15, încă una la deuce#1 şi a valorificat-o, într-un final, pe cea de la deuce#2.

*1-1: Halep a condus cu 40-0, a fost egalată, însă şi-a făcut serviciul la deuce#1.

*1-0 Keys: Americanca şi-a câştigat serviciul la 30.

*A început meciul. Serveşte Keys. A început cu un as.

---------------------------

UPDATE 12.05 - Jucătoarele au ieşit pe teren.

----------------------------

De la ediţia din acest an lipseşte Serena Williams, accidentată, ceea ce i-a permis lui Kuznetsova (9 WTA) să se califice pe ultima sută de metri.

Grupa roşie, compusă din Kerber (1 WTA), Halep (4 WTA), Keys (7 WTA) şi Cibulkova (8 WTA) va deschide Turneul Campioanelor 2016. Mai întâi, se va juca partida Halep – Keys, iar apoi, de la ora 14.30, meciul Kerber – Cibulkova.

Pentru Simona, nu există altă variantă decât victoria în duelul cu Keys, având în vedere că, în ultima perioadă, românca a învins-o pe americanca de 21 de ani pe unde a prins-o:

*2014 (Sydney): Victorie Keys 6-1, 6-4

*2014 (Roma): Victorie Halep 5-7, 6-0, 6-1

*2016 (Wimbledon): Victorie Halep 6-7, 6-4, 6-3

*2016 (Montreal): Victorie Halep 7-6, 6-3

*2016 (Wuhan): Victorie Halep 6-4, 6-2.

Rămâi pe adevarul.ro pentru a urmări, minut cu minut, desfăşurarea meciului Halep – Keys!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite