Halep - Kerber 0-2: Simona a fost spulberată de a treia jucătoare a lumii. Germania conduce România în Fed Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Iubitorii tenisului din ţară au sperat ca Halep să ducă România în avantaj după victoria de sâmbătă cu Petkovici, dar constănţeanca de 24 de ani a luat doar patru game-uri şi a cedat în 67 de minute.

Simona Halep a resimţit efortul depus, ieri, atunci când a fost nevoită să stea trei ore pe teren pentru a trece de Andrea Petkovici. Prin comparaţie, Kerber a învins-o în prima zi pe Begu, lejer, în ceva mai mult de o oră.

Diferenţa de prospeţime fizică şi mentală s-a văzut între cele două. Kerber a fost, în permanenţă, în controlul partidei, în timp ce Simona a intrat pe teren cu piciorul bandajat, plină de nervi şi fără răbdare.

Rezultatul? Halep a luat doar patru game-uri şi Kerber s-a impus aproape la fel de uşor, aşa cum făcuse şi în faţa Irinei Begu.

Germania conduce cu 2-1 şi mai are nevoie de un punct în cele două partide rămase pentru a câştiga duelul cu România din Fed Cup.

CITEŞTE ŞI:

*Halep, victima unui plan executat perfect de nemţoaice: tatăl Simonei a explicat de ce fiica ei a fost învinsă de Kerber

*Halep, explicaţiile unui eşec categoric cu Kerber: de ce n-a intrat într-un meci dominat clar de nemţoaică

-------------------

Setul II

6-2 Kerber: BREAK, GAME, SET, MECI! Egalitate până la 30, apoi Kerber a luat două puncte consecutive şi a încheiat meciul.

5-2 Kerber: Nemţoaica a avut 40-30, dar a trimis afară şi scorul a devenit egal. La deuce#1, Angelique şi-a făcut serviciul, mingea decesivă fiind un retur senzaţional.

4-2 Kerber: BREAK! Angelique a condus cu 40-15 pe serviciul Simonei şi a valorificat a doua minge de break.

Un maseur îi acordă îngrijiri medicale Simonei pe margine.

3-2 Kerber: Egalitate până la 30, apoi nemţoaica a luat două puncte la rând şi şi-a câştigat serviciul.

2-2: Halep a avut 40-30, dar Kerber a egalat. La deuce#1, Halep a salvat minge de break. La deuce#2, românca şi-a făcut serviciul.

2-1 Kerber: Angelique şi-a făcut serviciul la 15.

1-1: REBREAK! Kerber a câştigat pe serviciul Simonei la zero.

1-0 Halep: BREAK! Egalitate până la 30, apoi Simona a câştigat două puncte la rând şi s-a impus pe serviciul adversarei.

-----------------------

Setul I

6-2 Kerber: BREAK! La 30-30, Halep a trimis în fileu, după care a dat cu racheta de pământ de mai multe ori. Imediat, nemţoaica a făcut break şi a încheiat setul în 37 de minute.

5-2 Kerber: Angelique a avut 40-30, dar a trimis în fileu şi scorul a devenit egal. La deuce#1, Simona a trecut în avantaj, dar Kerber a evitat break-ul. La deuce#2, nemţoaica a trimis un retur în fileu, dar Simona a făcut şi ea la fel la următoarea minge. La deuce#3, Kerber şi-a luat serviciul.

4-2 Kerber: BREAK! Egalitate până la 40, nemţoaica a avut minge de break la deuce#1, dar Simona a salvat-o. Apoi, la deuce#2, românca a avut avantaj, dar Kerber a egalat. La deuce#3, Simona a avut iarăşi avantaj, dar a ratat uluitor mingea de game, trimiţând în fileu. La deuce#4, Kerber a realizat break-ul.

3-2 Kerber: REBREAK! Simona a condus cu 40-15 şi a valorificat a doua şansă de a se impune pe serviciul adversarei.

3-1 Kerber: BREAK! Nemţoaica s-a impus pe serviciul Simonei la deuce. Românca a dat cu racheta de pământ, după ce a trimis afară. 

2-1 Kerber, care îşi ţine serviciul după egalitate. 

1-1 după primele două jocuri!

După partidele de sâmbătă, România şi Germania pornesc de la un 1-1 echilibrat, iar totul se va decide, astăzi, când e posibil să avem nevoie de al 5-lea meci, cel de dublu pentru a stabili învingătoarea.

Sâmbătă, Kerber a trecut, lejer, de Begu, iar Halep a învins-o pe Petkovici, după un meci extrem de solicitant. Astăzi, România şi Germania se vor duela după următorul program, cu precizarea că sunt posibile schimbări în cele două echipe, în ceea ce priveşte jucătoarele numărul 2.

Simona Halep - Angelique Kerber

Irina Begu - Andrea Petkovici

Alexandra Dulgheru / Monica Niculescu - Annika Beck / Julia Goerges

Rămâni pe adevarul.ro pentru a urmări, minut cu minut, desfăşurarea meciurilor din Fed Cup!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite