Liverpool, sfâşiată: Campioana Europei, zdrobită în Anglia din cauza unei programări aberante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurgen Klopp a urmărit din faţa televizorului cum echipa sa a luat gol după gol
Jurgen Klopp a urmărit din faţa televizorului cum echipa sa a luat gol după gol

Nevoită să joace într-un ritm infernal, cu cinci partide oficiale în primele 17 zile ale lunii decembrie, Liverpool a cedat în final, suferind cel mai dur eşec de la 9 septembrie 2017!

Englezii sunt obişnuiţi să joace la foc automat, însă nici chiar aşa! Liverpool a avut un program înfiorător în acest sezon şi, chiar şi aşa, a suferit un singur eşec în primele 28 de partide oficiale din actuala stagiune. Vorbim despre acel 0-2, în deplasare, în Liga Campionilor, în faţa celor de la Napoli.

În rest, Klopp a reuşit să facă minuni şi să ducă lupta cu Liverpool pe trei fronturi: Premier League, Liga Campionilor şi Cupa Ligii Angliei. Marţi seară însă, tehnicianul neamţ a fost, practic, obligat să sacrifice ultima competiţie! Asta deoarece, în mod incredibil, Liverpool a fost programată să joace, marţi, în sferturile Cupei Ligii Angliei, iar astăzi în semifinalele Mondialului Cluburilor!

Drept urmare, Klopp şi vedetele sale au făcut deplasarea la Doha (Qatar), unde, astăzi (ora 19.30, TVR HD), vor înfrunta Monterrey (Mexic). Iar jucătorii de la tineret au fost trimişi pe „Villa Park“ pentru confruntarea cu Aston Villa.

Liverpool a folosit o formulă alcătuită din nişte anonimi, iar în primul „11“ au apărut: Kelleher - Gallacher, Boyes, Hoever, van den Berg, Chirivella, Christie-Davies, Kane, Longstaff, Elliott şi Hill.

Cu o astfel de echipă, Liverpool a fost, pur şi simplu, distrusă de Aston Villa: 5-0 (Hourihane 14, Boyes 17-autogol, Kodjia 37, 45, Wesley 90+2).

Ultima dată când Liverpool a pierdut cu un asemenea scor a fost la 9 septembrie 2017, în etapa a 4-a din campionat, 0-5 în deplasarea cu Manchester City.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite