Liverpool a rămas fără antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roy Hodgson a plecat de la Liverpool, club la care a ajuns în vară
Roy Hodgson a plecat de la Liverpool, club la care a ajuns în vară

Fanii clubului FC Liverpool pot răsufla uşuraţi. Roy Hodgson şi conducerea clubului englez au picat de acord în privinţa reziliării bilaterale a contractului antrenorului.

Conform site-ului oficial al clubului Liverpool, John Henry, noul patron al "cormoranilor" a declarat că apreciază tot ce a făcut Hodgosn pentru club în ultimele şase luni, dar ambele părţi au fost de acord că este cel mai bine pentru interesele clubului dacă Hodgson se va retrage din postul de antrenor.

După acest anunţ, Roy Hodgson a declarat că, deşi a avut parte de multe momente dificile, nu regretă timpul petrecut la cârma echipei: "A fost un privilegiu să antrenez Liverpool. Orice antrenor ar trebui să fie onorat să conducă o echipă cu o istorie, tradiţie şi fani precum ai acestui club. Liverpool este unul din cele mai bune cluburi din lume. Din păcate, ultimele luni au fost cele mai dificile din cariera mea. Sunt trist că nu am reuşit să pun amprenta asupra lotului şi că nu mi s-a oferit timp pentru a aduce jucători noi în perioada de transferuri din inter-sezon. Acest club are jucători de clasă mondială cu care mi-a făcut plăcere să lucrez. Sunt sigur că oamenii cu care am lucrat aici vor avea grijă ca Liverpool să ajungă în top unde îi este locul".

Kenny Dalglish, fosta legendă a cormoranilor, va asigura interimatul în meciul de duminică împotriva rivalilor de la Manchester United din turul trei al Cupei Angliei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite