Liga a II-a: Dunărea Călăraşi, victorie la Clinceni. A fost numit un director tehnic cu mare experienţă, fost selecţioner

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După plecarea lui Ionel Ganea la FC Voluntari, Dunărea Călăraşi l-a adus pe bancă pe fostul dinamovist Adrian Mihalcea, însă conducătorii grupării au hotărât ca acesta să fie ajutat de un director tehnic cu experienţă. Primele roade s-au văzut, Dunărea câştigând azi în deplasare.

Este vorba despre Ion Moldovan, în vârstă de 62 de ani. Fost jucător la Dinamo între 1976 şi 1980, Moldovan are în spate 30 de ani de antrenorat şi a pregătit echipe precum naţionala de tineret a României, naţionala Libiei, Dinamo, Al-Ittihad Tripoli (Libia), Astra Giurgiu sau Oţelul Galaţi. ”Eu am văzut echipa în mai multe meciuri înainte de a veni aici. Nu pot să spun că am fost pe deplin mulţumit pentru că nu eram eu cel care conducea echipa în acel moment, dar mi-a plăcut modalitatea în care ei au jucat în meciurile respective. Faptul că au ajuns pe primul loc se datorează valorii individuale şi colective. Bineînţeles, cred că şi Ionel Ganea şi-a impus, să zic aşa, personalitatea în relaţia cu toţi factorii din oraş”, a spus Moldovan. ”Pot să spun că lupta pentru promovare se va da în trei, Rapid, Dunărea şi Academica Clinceni. Sigur, în momentul acesta, Rapidul este avantajată, dar sperăm ca în meciurile din play-off să putem să recuperăm punctele în aşa fel încât eu, Adi şi, bineînţeles, oamenii care asigură toate condiţiile necesare desfăşurării unei activitaţi de performanţă, împreună cu spectatorii şi suporterii echipei, să fim mulţumiţi de realizarea unui lucru pe care eu şi Adi ni-l dorim foarte mult, promovarea acestei echipe în Liga I”, a mai spus Moldovan pentru site-ul oficial al Dunării. 

Rezultatele înregistrate în etapa a 22-a a Ligii a II-a

Seria I

ACS Berceni - Gloria Buzău 1-1
CS Baloteşti - Oţelul Galaţi 3-0
Ceahlăul Piatra Neamţ - Rapid CFR Suceava   0-0
FC Academica Clinceni - Dunărea Călăraşi 0-1
Rapid Bucureşti - ACS Bucovina Pojorâta 5-0
Farul Constanţa – SC  Bacău, 15 martie, ora 19.00

În clasament Rapid este pe primul loc, cu 46 de puncte, urmată de Dunărea Călăraşi, cu 42 de puncte.

Seria a II-a

CSM Râmnicu Vâlcea - CS Mioveni 0-2
FC Municipal Baia Mare – Gaz Metan Mediaş  0-1
Metalul Reşiţa - UTA Bătrâna Doamnă  0-1
Olimpia Satu Mare - Şoimii Pancota 1-1
FC Braşov - Universitatea Cluj, 13 martie, ora 11.00

În urma acestui rezultat, Gaz Metan ocupă primul loc în clasament, cu 43 de puncte, unul mai mult decât UTA Bătrâna Doamnă, care s-a impus cu Metalul Reşiţa, scor 1-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite