Liga I: Viitorul - Chiajna 2-1, trupa lui Hagi câştigă cu două goluri trase la indigo. Planul "Regelui" cu echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul Canstanţa a câştigat cu 2-1 meciul cu Concordia Chiajna din etapa a şaptea a Ligii I, datorită celor două goluri marcate de acelaşi jucător, după două faze identice.

Viitorul a bătut cu 2-1 Concordia Chiajna, în penultimul meci al etapei a şaptea a Ligii I. Ambele goluri ale gazdelor au fost marcate de Aurelian Chiţu (minutele 46 şi 72), după două faze similare: pătrundere în careu, preluare în interior cu stângul şi şut la vinclu. Oaspeţii au marcat golul de onoare în minutul 90, prin Pena, 

Viitorul a urcat acum pe locul al optulea, în vreme ce Chiajna e pe locul 10 în clasamentul Ligii I, cu doar trei goluri marcate în 7 partide. 

Înaintea partidei, Cristian Bivolaru, manager la Viitorul, a anunţat că Gică Hagi ar dori să cedeze o parte din acţiunile sale în scopul majorării capitalului clubului: "Am renunţat la jucătorii experimentaţi, încercăm să creştem jucători tineri. Avem nevoie de o majorare de capital, Gică Hagi este dispus să vândă din acţiuni. Nu pentru a recupera din investiţie, ci pentru a face performanţă. Dorinţa lui este să aibă alături acţionari români, dacă nu este posibil atunci se va reorienta. Îşi doreşte să rămână cu un pachet minoritar de acţiuni şi să coordoneze în continuare activitatea din club din punct de vedere tehnic. Noi atragem din publicitate şi sponsorizări mai mult decât oricare alt club din campionat pentru că oamenii îşi asociază numele cu brandul Hagi', a spus Bivolaru la ProSport Live. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite