Liga I: Steaua - ASA Tg. Mureş 2-1. Meci cu incidente, decis de un autogol marcat pe final de partidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a câştigat cu 2-1 meciul cu ASA Târgu Mureş în prima partidă a etapei a cincea din play-off. Golul care a decis meciul a fost de fapt un autogol.

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa ASA Târgu Mureş, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I, în care golul de 2-1 a fost marcat de Ivan Gonzalez în propria poartă.

Golurile au fost înscrise de Adrian Popa ‘40 şi Ivan Gonzalez '84 (autogol) pentru Steaua, respectiv Brandan '62 (penalti) pentru oaspeţi.

1-0: Popa a deschis scorul din 14-15 metri, după o pasă de la Stanciu.

În minutul 54, după o fază la care Stanciu a căzut pe Voiculeţ, au avut loc îmbrânceli între jucătorii celor două echipe, incident în urma cărora Tamaş şi Gonzalez au primit cartonaşe galbene. Tot atunci din tribună a fost aruncată o petardă în faţa uneia dintre porţi. În zonă nu se afla în acel moment niciun jucător.

1-1: Brandan a egalat dintr-un penalti acordat pentru un fult al lui Rîpă la Ramiro Costa.

2-1: Ivan Gonzalez a trimis în propria poartă mingea la o centrare a lui Stanciu.

Steaua: Niţă - Enache, Varela, Tamaş, Toşca - Bourceanu (Kharja '66), Pintilii - A. Popa, Stanciu, Hamroun - Bawab (Rîpă '52). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu - G. Matei, M. Constantin, I. Gonzalez, Borza - Voiculeţ, Gorobsov, Mureşan, Brandan (Buş '79) - Ţucudean, Ramiro Costa. Antrenor: George Ciorceri.

Luni va avea loc în etapa a cincea a play-off-ului partida FC Viitorul - Dinamo, iar marţi este programat meciul Astra Giurgiu - Pandurii Târgu Jiu, informează news.ro.

Steaua e acum pe primul loc în Liga I, la egalitate cu Astra, dar cu un meci mai mult disputat. 

Gigi Becali, atac frontal la Reghecampf şi la Bawab: Eu joc mai bine ca el!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite