A marcat în Liga I după ce a stat 32 de luni la închisoare pentru că a omorât un bărbat. Povestea fotbalistului care îşi caută liniştea în fotbalul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalul e singurul lucru care îl poate face să uite de tragedia pe care a provocat-o şi de aceea trage cât poate ca să-şi ţină mintea preocupată cu asta.

Povestea englezului Jordan Robertson, transferat de Gaz Metan Mediaş, e cu adevărat impresionantă. Jordan a marcat etapa trecută în poarta Vasluiului şi puţini ştiu că, deşi are doar 25 de ani, a trăit o experienţă care l-a traumatizat pe viaţă. În 2008, Robertson a provocat un accident mortal. Se afla la volanul maşinii sale când a dat peste un bărbat, care avea să moară la spital. 

El a fost găsit vinovat de conducere imprudentă, după ce s-a descoperit că jucătorul era preocupat de gestionarea melodiilor de pe MP3 Player înaintea producerii accidentului, iar chiar în ziua de Crăciun a anului respectiv a fost arestat, ulterior primind o condamnare de 32 de luni de închisoare, plus suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 5 ani. 

Episodul respectiv l-a marcat pe Jordan, care a stat după gratii iar după ce şi-a ispăşit pedeapsa a decis să plece din Anglia. A jucat puţin în Ungaria, şi mai puţin în Filipine, iar în vară a ajuns la Gaz Metan Mediaş, la recomandarea fostului său coleg, algerianul Aymen Tahar,care avea deja un sezon la Mediaş.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite