Liga I: Astra – Steaua, meci cu şapte goluri şi multe răsturnări de situaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mediafax | Steliştii se bucură după succesul obţinut pe terenul Astrei Ploieşti
Mediafax | Steliştii se bucură după succesul obţinut pe terenul Astrei Ploieşti

Chiar dacă Olimpiada ţine capul de afiş în aceste zile, Liga I îşi consumă etapa a II-a, care a debutat vineri şi se va încheia luni seara. Meciul cel mai interesant al etapei a fost Astra – Steaua, care a avut toate ingredientele unui real spectacol: şapte goluri, greşeli grave în cele două defensive şi răsturnări de situaţie. În final, Steaua a câştigat cu scorul de 4-3.

Etapa a debutat vineri, când FC Braşov a învins la limită nou promovata Gaz Metan Severin, scor 2-1. În celălalt meci de vineri, Ceahlăul Piatra Neamţ a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat pe teren propriu împotriva campioanei CFR Cluj.

Sâmbătă, Pandurii Târgu Jiu au învins categoric, scor 2-0 la Mediaş, urcând pe primul loc al clasamentului Ligii I. De departe, partida Astra – Steaua a fost punctul de interes al etapei, elevii lui Reghecampf impunându-se la limită, 4-3, la capătul unui meci de infarct, în care ambele echipe au condus şi s-au văzut conduse în repetate rânduri.
FC Vaslui pare că nu a resimţit lipsa lui Wesley, recent transferat la Al Hilal şi a învins categoric pe Petrolul Ploieşti, care runda trecuta învinsese cu 5-0 pe Universitatea Cluj.
Azi au loc alte două partide din Liga I, Universitatea Cluj – Gloria Bistriţa şi Dinamo – CSM Iaşi. Mâine sunt programate ultimele două meciuri, Concordia Chiajna – Viitorul Constanţa şi Oţelul Galaţi – Rapid.
În clasament, pe primul loc se află echipa Pandurii Târgu Jiu, cu şase puncte, urmată de Steaua, cu acelaşi număr de puncte şi de FC Vaslui, patru puncte acumulate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite