Liga Campionilor. Barcelona, deja-vu după 21 de ani, out din Ligă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
barcelona

FC Barcelona nu şi-a revenit şi nici nu pare că îşi va reveni în acest sezon. După partida de la Munchen, unde a fost învinsă de Bayern cu 3-0, formaţia antrenată de Xavi a terminat grupa E a Ligii Campionilor pe locul 3.

Era anul 2000. Barcelona pleca la drum cu speranţe mari în Champions League. Un drum pe care l-a început într-o grupă cu Milan, Leeds şi Beşiktaş, o grupă H în care nu ar fi trebuit să aibă probleme, o grupă din care trebuia să iasă. Nu a fost însă aşa. A adunat doar 8 puncte şi a terminat pe poziţia a treia, loc care i-a asigurat doar avansul în Cupa UEFA.

Anul 2021.

Deja-vu! În grupa E, alături de Bayern, Benfica şi Dinamo Kiev, Barcelona ar fi trebuit să termine cel puţin pe poziţia a doua. Dar problemele din acest an au slăbit echipa, catalanii fiind învinşi în ultimul meci al grupei, la Munchen, de Bayern, cu 3-0 (Muller '34, Sane '43, Musiala '62). O înfrângere care a însemnat poziţia a treia în clasament şi doar avansul în Europa League.

GRUPA E

Bayern Munchen - FC Barcelona 3-0

Benfica - Şahtior Doneţk 2-0

GRUPA F

Atalanta - Villarreal amânat din cauza ninsorii abundente

Manchester United - Young Boys Berna 1-1

GRUPA G

Salzburg - Sevilla 1-0

Wolfsburg - Lille 1-3

GRUPA H

Zenit St. Petersburg - Chelsea 3-3

Juventus - Malmo 1-0

Echipele calificate în optimile de finală: Manchester City, PSG, Liverpool, Atletico, Ajax, Sporting Lisabona, Inter, Real Madrid, Bayern, Benfica, Manchester United, Lille, Salzburg, Juventus, Chelsea şi Villarreal sau Atalanta (meciul se va juca mâine, de la ora 17:30).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite