Liber la înjurături: Şumudică a explicat cu exemple de ce e OK ca un fotbalist să-şi jignească antrenorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Într-o perioadă în care Denis Alibec a devenit un caz aparte în fotbalul românesc din cauza atitudinii sale, fostul său antrenor de la Astra a comentat situaţia vârfului de la FCSB.

Denis Alibec a fost golgheter la Astra, însă, transferat la FCSB pentru două milioane de euro, vârful de 26 de ani s-a transformat într-un car de nervi.

Fără gol în actuala ediţie a campionatului, Alibec ba a fost exclus din lot, ba şi-a certat colegii pe teren, ba i-a înjurat pe cei de pe bancă. La Plzen, acolo unde FCSB a pierdut cu 0-2, atacantul s-a enervat că n-a fost lăsat să bată el o lovitură liberă. Reacţia sa? O înjurătură scăpată spre banca tehnică, cel mai probabil la adresa lui Mihai Stoica.

Drept urmare, în următorul meci, cel pierdut de FCSB cu Astra, Alibec a fost lăsat în afara lotului.

Fostul antrenor al lui Alibec la Astra, Marius Şumudică, a explicat de ce vârful roş-albaştrilor a devenit un jucător-problemă.

Ce a spus?

*Denis arde să intre. Şi dacă îi dai 5 minute, turbează pe teren. E adevărat că traversează o perioadă proastă şi delicată din punct de vedere al eficienţei. Are golul în sânge, se enervează şi la antrenamente când nu dă gol. E prea mult să spui că se dă accidentat, ştiind că nu intră titular.

*Şi dacă a înjurat, ce s-a întâmplat? Păi câţi jucători m-au înjurat pe mine...Ce să fac, să intru în conflict cu ei? S-a scris că Budescu m-a înjurat o dată când l-am scos la Tg. Mureş. M-am dus la el şi i-am spus: <<Bravo, bă, eşti şmecher>>. Am bătut cuba cu el şi în al doilea meci mi-a dat 3 goluri. Nu e normal, dacă s-a întâmplat lucrul ăsta, dar m-am făcut că nu văd, că aud.

*Eu am ieşit şi l-am jignit pe Lucescu. M-a scos când am dat 3 goluri acasă cu Oneşti şi l-am jignit. Ştiţi ce mi-a făcut? Am fost la o masă şi mi-a fost ruşine să mă ridic să îmi iau de mâncare, mi-am dat seama ce am făcut în exuberanţa aia. Era joi şi duminică urma să jucăm cu Dinamo. M-a aşteptat să mă ridic de la masă, s-a pus în spatele meu şi a zis: <<Să nu crezi că nu am auzit ce ai spus când ai ieşit. Duminică trebuie să-mi câştigi meciul şi tu o să-l câştigi>>. Duminică, am dat pasă de gol şi gol şi i-am bătut cu 2-1 pe Dinamo. Până duminică, n-am dormit toată noaptea şi am zis: <<mare ruşine mi-a dat antrenorul, trebuie să fac tot ce ţine de mine pentru a-l răsplăti>>.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite