Lewandowski, un campion nedreptăţit: Cum a reacţionat când Balonul de Aur i-a fost dat lui Messi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Lewandowski
Robert Lewandowski

Polonezul de 33 de ani a înscris numai puţin de 64 de goluri în 2021, având 23 de reuşite peste fotbalistul de la PSG. Degeaba însă! „France Football“ i-a dat doar un trofeu secundar, pentru cel mai bun atacant al anului.

Robert Lewandowski e de ani buni o maşină de înscris goluri! De fapt, o singură statistică vorbeşte de la sine despre nivelul atacantului de la Bayern Munchen: e golgheterul Bundesligii de patru sezoane la rând. În cel mai „slab“ sezon al său, 2018-2019, s-a clasat pe primul loc, în ierarhia marcatorilor din Germania cu „doar“ 22 de reuşite.

În ciuda cifrelor sale formidabile, Lewandowski a fost ignorat, sistematic, de „France Football“, în momentul acordării Balonului de Aur. În 2020, când toată lumea se aştepta ca vârful polonez să primească această distincţie, „France Football“ nici n-a acordat „Balonul de Aur“, motivând că a fost un an pandemic! Iar acum, printr-o decizie extrem de controversată, aşa cum arată şi cifrele publicate de „Adevărul“ aici, francezii i-au dat „Balonul de Aur“ lui Messi!

În ciuda acestei nedreptăţi, Lewandowski a reacţionat ca un adevărat campion, atât în momentul în care Leo a fost anunţat câştigător al trofeului din 2021, cât şi în mesajul pe care l-a publicat pe Twitter, după miezul nopţii.

Ce a scris Robert Lewandowski?

*Felicitări câştigătorilor galei „Balonul de Aur 2021“, felicitări şi jucătorilor nominalizaţi. Pentru început, aş dori să-l felicit pe Lionel Messi, câştigătorul „Balonului de Aur“. Eu am câştigat Premiul „Striker of the Year“ (n.r. - Atacantul anului), dar niciun fotbalist nu poate câştiga un premiu individual fără o echipă puternică în spate şi fără sprijinul fanilor. Mulţumesc pentru suport!

VEZI REACŢIA LUI LEWANDOWSKI CÂND MESSI A CÂŞTIGAT TROFEUL

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite