"l'EQUIPE": "Franţa a spulberat o Românie slăbită de accidentări"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Franţa a surclasat, 39-20, România la CM de handbal * Foto: www.ihf.info
Franţa a surclasat, 39-20, România la CM de handbal * Foto: www.ihf.info

Victoria categorică (39-20) obţinută de echipa feminină de handbal a Franţei în faţa României, la CM de handbal din Brazilia, este elogiată de cotidianul "l'Equipe", în ediţia on-line. Publicaţia subliniază, în acelaşi timp, că echipa lui Krumbholz nu va avea un traseu mai greu în continuare, urmând a întâlni Suedia, vicecampioana europeană, în optimile de finală.

"l'Equipe" a notat că "Franţa a spulberat o echipă a României foarte slăbită de accidentări". "Ea a terminat grupa C pe locul 2, după Brazilia, în faţa căreia a suferit şi singura înfrângere. Franţa n-a stat să calculeze că dacă ar pierde ar avea un adversar ceva mai uşor în optimile de finală. Pentru a se califica la Jocurile Olimpice de la Londra, jucătoarele lui Olivier Krumbholz, care ar fi preferat să evite Suedia, trebuie cel puţin să ajungă în sferturile de finală. Acolo ar urma să întâlnească Rusia, care a învins Franţa în finala Mondialului de acum doi ani".

Site-ul francez a notat, de asemenea, că "după un început de meci strâns, marcat de numeroase penalităţi (7-7), echipa lui Krumbholz s-a detaşat graţie unor parade ale portarului Amandine Leynaud, a eficienţei lui Paule Baudouin la aruncările de la 7 metri şi intrării remarcabile a lui Marie-Paule Gnabouyou (18-10, min. 26). Finalul meciului s-a derulat în sens unic, celălalt portar, Cleopatre Darleux, reuşind chiar un gol". 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite