Leipzig şi Eintracht Frankfurt sunt cu un pas în finala competiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Shutterstock / Filip Kostic de la Eintracht
Foto: Shutterstock / Filip Kostic de la Eintracht

West Ham United - Eintracht Frankfurt, scor 1-2, şi Leipzig - Rangers, scor 1-0, în manşa I a semifinalelor Ligii Europa.

A fost o seară germană în Europa League: West Ham United - Eintracht Frankfurt, scor 1-2, şi Leipzig - Rangers, scor 1-0, în manşa I a semifinalelor Ligii Europa

West Ham United a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de Eintracht Frankfurt, în manşa I a semifinalelor Ligii Europa. Ănceputurile de repriză au fost de bun augur pentru oaspeţi, care au reuşit să-şi surprindă adversarul. Astfel, Frankfurt a deschis scorul în primul minut de joc, prin Knauff. Echipa germană nu a putut păstra avantajul, căci gazdele, după mai multe ocazii irosite, au găsit drumul spre poartă şi au marcat prin Antonio (51). Întoarcerea de la vestiare a reprezentat însă momentul în care vizitatorii au preluat din nou frâiele jocului, după golul semnat de Kamada (54).

West Ham nu şi-a fructificat ocaziile create, nemţii au luat şi ei la ţintă bara şi s-a terminat în cele din urmă 2-1 pentru Eintracht, iar calificarea se va decide săptămâna viitoare, în Germania. 

Au marcat: Michail Antonio '21 / Knauff '1, Kamada '54.

În celălalt meci din manşa I a semifinalelor, RB Leipzig a trecut, cu 1-0 (0-0), pe teren propriu, de Glasgow Rangers.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat aproape de finalul jocului, în minutul 85, de Angelino.

Partidele retur vor avea loc peste o săptămână, iar finala este programată la 18 mai, la Sevilla.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite