Lecţie de bun-simţ: Ce a declarat antrenorul lui Bayern, după ce echipa sa a fost „furată“ în meciul cu Real

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jupp Heynckes
Jupp Heynckes

În campionatul românesc, după un penalty neacordat precum cel din returul dintre Real şi Bayern am fi asistat, probabil, la un război civil.

Partida de marţi seara a fost ultima pentru managerul bavarezilor, Jupp Heynckes (72 de ani), în Liga Campionilor, competiţie pe care a câştigat-o, prima dată, cu Real Madrid (1997-1998), iar apoi cu Bayern Munchen (2012-2013).

Neamţul care a cucerit titlul în Bundesliga în acest sezon se va retrage, din nou, din antrenorat, de această dată, definitiv. Heynckes a avut un discurs elegant la conferinţa de după meciul cu Real în care a analizat „dubla“ din semifinale din punct de vedere strict fotbalistic, fără a a face referire la arbitraj.

„Dacă vă uitaţi la cele două meciuri, noi am fost echipa mai bună în ambele. Eliminarea e cu atât mai dureroasă în aceste condiţii. Portarul lor, Keylor Navas, trebuie felicitat, fiindcă a prins o seară fantastică în retur. A avut nişte intervenţii salvatoare, mai ales pe final. Noi le-am făcut <<cadou>> golul doi. Am format o echipă extraordinară în ultimele nouă luni, dar ea n-a obţinut ceea ce merita cu adevărat“, a declarat Heynckes. 

Omologul său pe banca madrilenilor, Zinedine Zidane, a evitat şi el comentariile despre arbitraj şi a căutat să sublinieze parcursul echipei sale. „Ca să ajungem în finală, am trecut de trei echipe mari: PSG, Juventus şi acum Bayern. Am şi suferit în aceste meciuri, dar o astfel de performanţă nu se poate obţine altfel“, a spus francezul.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite