LeBron James, MVP în social media. Sportivul postează „la foc automat” pe Instagram: aproape 500 de poze pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LeBron James FOTO Arhivă personală/Facebook
LeBron James FOTO Arhivă personală/Facebook

Baschetbalistul LeBron James impresionează în social media, acolo unde este foarte activ şi are o medie de aproape 500 de poze şi videoclipuri într-o singură lună.

Noiembrie „s-a tradus” prin nu mai puţin e 478 de poze şi videoclipuri postate de LeBron James pe contul său de Instagram, ceea ce reprezintă o medie de 16 materiale pe zi. „New York Times” a mers mai departe şi a făcut o mini-analiză, în urma căreia rezultă că baschetbalistul a folosit 1.172 de emoticoane. Contul lui LeBron James numără 54 de milioane de followeri pe Instagram, ceea ce îl plasează pe locul 38 la nivel global. Lider în acest top este Cristiano Ronaldo, cu 193 de milioane de urmăritori. 

Interesant în cazul baschetbalistului este că nu colaborează cu o echipă, care să-i contureze strategia în mediul online. „Tot ce vedeţi apare direct din telefonul meu. Nimeni nu-mi ştie parola. Nimeni nu postează în numele meu. Eu vorbesc în numele meu”, a punctat sportivul, într-un interviu acordat, recent. Ajuns la 34 de ani, LeBron James evoluează, în prezent, pentru LA Lakers.

        Vezi această postare pe Instagram                   Mental fitness 🧠 is just as important as physical fitness 💪🏾 @calm. As athletes, it’s no longer just about being the strongest, fastest, toughest… it’s so so so important to take that time for your mind and mental well-being. @calm is a tool that can help empower athletes, the youth, everybody because that’s the most important thing‼️‼️ and what’s a strong body, without a sound mind? 😌☁️ #TrainYourMind #ThekidfromAKRON👑 O postare distribuită de LeBron James (@kingjames) pe Dec 10, 2019 la 2:32 PST
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite