Laurențiu Reghecampf vs. Ilie Stan: cei doi antrenori au început înfruntarea înaintea campionatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    Mediafax | Laurențiu Reghecampf nu se lasă înduplecat: păstrează în lot doar jucătorii de care are nevoie
Mediafax | Laurențiu Reghecampf nu se lasă înduplecat: păstrează în lot doar jucătorii de care are nevoie

Cu toată că mai sunt câteva zile până la începerea campionatului, tensiunile au început deja să apară. Laurențiu Reghecampf și Ilie Stan au intrat într-un război tacit, care mărește miza partidei Steaua-Concordia Chiajna, prima etapă a roș-albaștrilor.

Cu mai puțin de o săptămână înaintea startului campionatului au apărut tensiuni între antrenorii celor două formații. Laurențiu Reghecampf l-a exclus din lot pe Andrei Stan, fiul antrenorului de la Chiajna, pe motiv că nu se potrivea cu planurile sale tactice, iar Ilie Stan l-a dat afară pe Apostol Muzac, considerat protejatul antrenorului stelist. În locul lui Muzac, Ilie Stan și-a adus fiul la echipă, asta după ce îl luase sub comanda sa și pe cel de-al doilea băiat, Daniel Stan. Pe lângă aceștia, antrenorul îl mai are în lot și pe Sorin Paraschiv, fostul stelist fiind finul său.

Ilie Stan a văzut din tribune meciul de prezentare al Stelei, pentru a analiza tactica de joc folosită de Laurențiu Reghecampf.

Prima meci al Stelei în campionatul intern, ediția 2011-2012, va fi în fața celor de la Concordia Chiajna. Partida e programată pentru luni și se va juca pe Național Arena.

Partida Steaua-Concordia Chiajna îi va pune față în față pentru prima dată pe cei doi antrenori. Cei doi au fost colegi la Steaua în sezonul 1997-1998, când au jucat 11 partide împreună pe parcursul a șase luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite