Laurenţiu Reghecampf ar putea ajunge în Bundesliga. Tehnicianul ar avea un salariu de 600.000 de euro şi un buget de transferuri de 20 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf ar putea lăsa campioana României, Steaua Bucureşti, pentru a prelua o echipă din primul eşalon german. Nürnberg i-ar fi făcut o ofertă şi, dacă o va accepta, tehnicianului i s-au promis un salariu de 600.000 de euro şi un buget de transferuri de 20 de milioane de euro.

Vestea că roş-albaştrii ar putea rămâne cu banca tehnică goală a fost dată de site-ul fostului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Salariul de 600.000 de euro nu este unul de top pentru campionatul nemţilor, însă mutarea ar fi o oportunitate importantă pentru Laurenţiu Reghecampf. Dacă colaborarea se va concretiza, antrenorul român va avea drept obiectiv salvarea de la retrogradare a lui Nürnberg. În prezent, gruparea germană ocupă locul 15 în Bundesliga, la două puncte distanţă de primul loc care retrogradează, cu un bilanţ de cinci victorii, 11 remize şi 12 înfrângeri.

„Ştiu că e un subiect. Azi apare Nürnberg, săptămâna viitoare poate să apară altă echipă. Deocamdată sunt antrenorul Stelei şi rămân la Steaua. Informaţii vor circula mereu, dar nu mă interesează, în momentul de faţă, acest lucru“, a comentat tehnicianul pentru DigiSport.
Reghecampf a preluat Steaua în luna mai a anului 2012, are contract, în teorie, până în vara lui 2015 şi sub comanda lui roş-albaştrii au cucerit un titlu de Liga I şi o Supercupă a României.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Steaua a pierdut un proces şi trebuie să-i plătească unui fost antrenor 120.000 de euro

Ciprian Tătăruşanu este în atenţia a şase echipe importante din fotbalul european. Portarul rămâne fără contract în vară

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite