Lauda de sine nu miroase a bine, dar nu şi pentru „Reghe“: ce spune că nu s-ar fi întâmplat, dacă el rămânea la Steaua

Lauda de sine nu miroase a bine, dar nu şi pentru „Reghe“: ce spune că nu s-ar fi întâmplat, dacă el rămânea la Steaua

Laurenţiu Reghecampf

Antrenorul de 39 de ani vorbeşte mult şi e cel mai capabil antrenor din România la nivel declarativ. Din păcate pentru el, realizările sale spun altceva.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În ciuda dezastrului pe care l-a lăsat în urma sa, la Riad, „Reghe“ a vorbit în România despre un succes pe care l-a bifat la Al-Hilal. Statistica reflectă însă un adevăr dureros pentru tehnicianul de 39 de ani.
 
De fapt, Reghecampf e un campion al vorbelor, iar exemplele în acest sens sunt multiple:
 
*Când a ajuns la Al-Hilal, a spus că vrea să câştige Liga Campionilor Asiei şi titlul. A ratat ambele obiective.
 
*La o zi după ce Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după „dubla“ cu Ludogoreţ, Reghecampf a spus la un post de televiziune din România: „Bineînţeles, cu mine echipa s-ar fi calificat în grupe“.
 
Invitat, miercuri, în studioul Digi Sport, fostul stelist şi-a arătat, din nou, caracterul, atunci când a comentat situaţia jucătorilor Stelei, Arlauskis, Latovlevici şi Prepeliţă, care din vară vor deveni liberi.
 
Ce a spus?
 
„Eu, aceste chestiuni le discutam mult mai devreme. Nu ajungeam la un astfel de fapt înaintea unui meci, indiferent că jucam cu Rapid, Ceahlăul sau o altă echipă. Nu puteam să ajung ca înainte de meci să le spun unor jucători că nu mai pot face parte din echipă pentru că nu şi-au prelungit contractul. Nu dau vina pe nimeni, dar eu aş fi căutat să vorbesc cu patronul“, şi-a început discursul „Reghe“, într-o încercare evidentă de a da vina pe Costel Gâlcă.
 
În continuare, în stilul său caracteristic, Reghecampf l-a mai lovit o dată pe omul pe care speră să-l înlocuiască pe banca tehnică.
 
„Clubul are nevoie de bani, de oameni. Să pierzi cum ai pierdut cu Ludogoreţ e grav. Contractele s-au mărit, fără banii din Liga Campionilor va fi din ce în ce mai greu, plus că e nevoie şi de mai mulţi oameni, uitaţi-vă sunt probleme mult legate de siglă, culori, palmares, dar şi altele“, a adăugat fostul antrenor al roş-albaştrilor din dorinţa de a pune cea mai mare parte din problemele actuale ale echipei în cârca lui Gâlcă.
citeste totul despre: