Lauda de sine nu miroase a bine, dar nu şi pentru „Reghe“: ce spune că nu s-ar fi întâmplat, dacă el rămânea la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de 39 de ani vorbeşte mult şi e cel mai capabil antrenor din România la nivel declarativ. Din păcate pentru el, realizările sale spun altceva.

Laurenţiu Reghecampf şi soţia sa au fost acuzaţi la televiziunea saudită că au sabotat clubul Al-Hilal de unde au încasat o sumă uriaşă. 

În ciuda dezastrului pe care l-a lăsat în urma sa, la Riad, „Reghe“ a vorbit în România despre un succes pe care l-a bifat la Al-Hilal. Statistica reflectă însă un adevăr dureros pentru tehnicianul de 39 de ani.

De fapt, Reghecampf e un campion al vorbelor, iar exemplele în acest sens sunt multiple:

*Când a ajuns la Al-Hilal, a spus că vrea să câştige Liga Campionilor Asiei şi titlul. A ratat ambele obiective.

*La o zi după ce Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după „dubla“ cu Ludogoreţ, Reghecampf a spus la un post de televiziune din România: „Bineînţeles, cu mine echipa s-ar fi calificat în grupe“.

Invitat, miercuri, în studioul Digi Sport, fostul stelist şi-a arătat, din nou, caracterul, atunci când a comentat situaţia jucătorilor Stelei, Arlauskis, Latovlevici şi Prepeliţă, care din vară vor deveni liberi.

Ce a spus?

„Eu, aceste chestiuni le discutam mult mai devreme. Nu ajungeam la un astfel de fapt înaintea unui meci, indiferent că jucam cu Rapid, Ceahlăul sau o altă echipă. Nu puteam să ajung ca înainte de meci să le spun unor jucători că nu mai pot face parte din echipă pentru că nu şi-au prelungit contractul. Nu dau vina pe nimeni, dar eu aş fi căutat să vorbesc cu patronul“, şi-a început discursul „Reghe“, într-o încercare evidentă de a da vina pe Costel Gâlcă.

În continuare, în stilul său caracteristic, Reghecampf l-a mai lovit o dată pe omul pe care speră să-l înlocuiască pe banca tehnică.

„Clubul are nevoie de bani, de oameni. Să pierzi cum ai pierdut cu Ludogoreţ e grav. Contractele s-au mărit, fără banii din Liga Campionilor va fi din ce în ce mai greu, plus că e nevoie şi de mai mulţi oameni, uitaţi-vă sunt probleme mult legate de siglă, culori, palmares, dar şi altele“, a adăugat fostul antrenor al roş-albaştrilor din dorinţa de a pune cea mai mare parte din problemele actuale ale echipei în cârca lui Gâlcă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite