„Latră şi câinele meu la fotbalul ăsta. Dan Petrescu e un ciugulitor disperat” Critici dure după CFR Cluj - FCSB

„Latră şi câinele meu la fotbalul ăsta. Dan Petrescu e un ciugulitor disperat” Critici dure după CFR Cluj - FCSB

Dan Petrescu

CFR Cluj - FCSB 0-0 a fost un derby cu o calitate a fotbalului submediocră, fapt care i-a atras o serie întreagă de critici dure.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cornel Dinu a comentat în stilul său caracteristic, spunând că „Latră şi câinele meu la fotbalul ăsta. S-a uitat înainte la Chelsea cu Liverpool” , după care a pus la zid cele două echipe.

 „N-avea cum să ne ia somnul. Suferim când vedem astfel de chinuri ale fotbalului. S-a ajuns la mascarada asta. Râdem, glumim şi spunem că mergem mai departe. E dureros ce se întâmplă în fotbal pentru că exact asta se întâmplă şi cu societatea. Se reflectă în toate domeniile, inclusiv în fotbal. E înfiorător! Sunt două echipe care vor să joace în Europa, să ia bani, dar chinuie fotbalul. Singurele aşa zise faze de poartă au fost nişte întâmplări. Nu se intră în careu.

Nişte defensive cinice, mingi aruncate la întâmplare. E dramatic. Nu se uită şi ei la ce se joacă în lume? Ce să mai zic de antrenori. Te uiţi la săracul Teja, nu are nicio treabă cu dârzenia machedonilor. Dan Petrescu e un ciugulitor disperat. A avut doar două faze întâmplătoare. El a fost un jucător bun, acum nu îl înţeleg.

Mi-a rămas pe retină o imagini din tinereţe, de acum 30 de ani, citeam Căderea Constantinopolului. Era o scenă teribilă: o întâlnire între Gingis-Han cocoşat şi Timur Lenk şchiop.  Ziceau: «Uite, mă, cum a ajuns lumea asta. Un cocoşast şi un chior o conduc»”, a declarat Cornel Dinu la GSP Live, citat de gsp.ro.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: