Larisa Iordache, participare incertă la Jocurile Olimpice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Larisa Iordache e în pericol să rateze participarea la Olimpiada de anul acesta, desfăşurată în Londra.

Speranţa României la concursul individual compus de la Jocurile Olimpice se află în pericol de a nu participa la Olimpiada din Londra, în urma unei probleme la călcâi.

Gimnasta acuza dureri de câteva zile, fapt pentru care a fost tratată cu antiinflamatoare şi ultrasunete. În cele din urmă, medicii londonezi au diagnosticat-o pe gimnastă cu fascită, adică inflamarea membranei care înveleşte călcâiul.

Gimnasta lucrează cu un ortoped german, recomandat de antrenorii Belu şi Bitang. Larisa e singura în măsură să decidă dacă se va antrena şi va concura. În cazul în care sportiva nu e aptă, România suferă o pierdere imensă, imposibil de compensat.

România se bucură de participarea a două nume celebre, Cătălina Ponor şi Sandra Izbaşa, care sunt favorite pentru câştigarea medaliei la aparate, dar Larisa e singura care poate participa la concursul individual compus, având o pondere mare şi în clasamentul pe podium al echipei.

Prin dureri asemănătoare a trecut şi Sorana Cârstea, care a reuşit să forţeze o perioadă şi a jucat tenis, dar recuperarea a fost de lungă durată.

Proba feminină de gimnastică artistică la JO debutează duminică, 29 iulie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite