Larisa Iordache, criticată pentru că şi-a mărit buzele: Cum şi-a justificat decizia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iordache

Cea mai medaliată gimnastă din istoria României la Europene, sportiva de 24 de ani e foarte activă în mediul online, acolo unde, fie că postează poze sexy, fie că le răspunde, deschis, atât fanilor, cât şi criticilor.

Larisa Iordache e cea mai în vogă sportivă din lotul feminin la ora actuală, iar rezultatele ei excelente la Europenele de la Mersin (Turcia) confirmă acest lucru.

Acum, după ce a reuşit o revenire spectaculoasă într-un concurs de talie internaţională, Larisa se poate bucura cu adevărat de vacanţă. Potrivit gsp.ro, Iordache a răspuns, duminică, la o serie de întrebări primite pe Instagram. Cu acest prilej, a şi atins un subiect delicat, cel legat de operaţiile estetice, în condiţiile în care a apelat la ele pentru a-şi mări buzele. Criticată de un fan, care i-a transmis că n-a procedat bine, pe motiv că ar fi avut o frumuseţe naturală, Larisa a oferit un răspuns detaliat.

Ce a spus Larisa Iordache?

*Cred că este vorba despre buzele mele pentru că am întâlnit foarte multe critici în ultima perioadă de când mi-am pus un pic de acid hialuronic în buze. Este un subiect despre care îmi doream să discut. Fiecare om face ce vrea cu corpul lui. Nu vă mai canalizaţi pe critici! Dacă nu-ţi place, nu te uiţi, nu urmăreşti. Eu nu am timp să critic pe nimeni pentru că mă canalizez pe viaţa mea.

*Sunt alegerile mele, este corpul meu şi atâta timp cât o fac cu bun simţ, cred că este foarte OK. Mă concentrez şi îmi fac viaţa mea aşa cum vreau. Cred că fiecare om trebuie să facă alegeri pentru el, să se simtă bine în propriul corp. Dacă voi avea nevoie de alte operaţii estetice sau de alte îmbunătăţiri o s-o fac.

*Sunt alegerile mele şi în ultima perioadă am învăţat să nu mai fiu influenţată de părerile din online. Nu încurajez operaţiile estetice şi nu tind să-mi fac la nesfârşit, dar nici nu sunt contra. Fiecare face ce vrea, până la urmă, ne asumăm. Cred că naturaleţea nu ţine de nişte extensii de gene puse,  de nişte acid în buze sau  de alte intervenţii. Trebuie să fii natural prin felul de a fi, să fii om înainte de toate.

Iordache
Mie îmi place ce văd în oglindă şi mă simt bine în pielea mea. Larisa Iordache, gimnastă  

CITEŞTE ŞI:

Larisa Iordache, revenire de senzaţie în elită: Povestea gimnastei care a fost poreclită „Noua Nadie“

Larisa Iordache a intrat în istoria gimnasticii româneşti. Capitolul la care e inclusiv peste Nadia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite