Larisa Iordache, după ce a câştigat argintul la Campionatul Mondial: „Îmi doream mai mult de la mine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Stâlpul“ lotului feminin de gimnastică a României, Larisa Iordache a sosit din China, unde s-au desfăşurat Campionatele Mondiale de la Nanning. Acolo, românca a cucerit medalia de argint la individual compus şi sol.

„Sunt mulţumită, fericită, însă îmi doream mai mult de la mine pentru că ştiu că puteam mai mult. Şi bineînţeles că îmi doream aurul mondial. Toate medaliile sunt preţioase pentru mine, dar e adevărat că mi-o doream foarte tare pe cea de la individual compus. Îmi pare rău că nu a fost aur, însă mă bucur şi de argint“, a declarat Larisa Iordache la sosirea din China.

Sportiva a clacat în ultimul act de la bârnă, căzând de pe aparat: „A fost un moment de neatenţie la bârnă şi asta m-a costat medalia. Am fost foarte dezamăgită de mine şi sunt în continuare, însă sper ca pe parcurs să fiu mult mai atentă“.

România a obţinut locul patru în concursul pe echipe: „Este un bonus pentru noi pentru că am pornit cu o echipă nouă. Fetele au dat tot ce au putut din ele. Le-am văzut optimiste şi s-au încurajat, mă bucur că am făcut parte din această echipă pentru că a fost foarte frumos pentru mine să fiu cea mai experimentată dintre ele. Nu am devenit peste noapte liderul echipei, am învăţat de la Sandra (n.r. Sandra Izbaşa) şi Cătălina (n.r. - Cătălina Ponor), cu care am participat la Olimpiadă şi la mondialele din 2012. Mă bucură faptul că acum sunt pentru fete ce au fost ele pentru mine. Însă o aşteptăm şi pe Didi (n.r. Diana Bulimar), ea este motorul echipei. Sperăm să revină cât mai repede“.

Larisa Iordache, medalie de argint la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Nanning

Larisa Iordache, încă o medalie de argint la Mondiale. A terminat pe doi la sol

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite