FOTO Larisa Iordache, aur la bârnă şi argint la sol / Diana Bulimar, argint la bârnă şi bronz la sol / Flavius Koczi, argint la sărituri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatele Europene de gimnastică de la Moscova au îmbogăţit palmaresul României cu şapte medalii. Duminică, Larisa Iordache a cucerit aurul la bârnă şi argintul la sol, Diana Bulimar a obţinut argintul la bârnă şi bronzul la sol, iar Flavius Koczi a câştigat argintul în proba de sărituri.

Reacţia Marianei Bitang după reuşitele fetelor

Proba de sol a adus Larisei Iordache argintul la sol, probă la care Diana Bulimar a obţinut bronzul. Tot duminică, Larisa Iordache a reuşit să câştige medalia de aur la bârnă, unde a avut o evoluţie extraordinară. Pe locul doi s-a clasat cealalată sportivă din delegaţia României, Diana Bulimar, care a obţinut medalia de argint. Tot argint a reuşit să-şi treacă în palmares şi gimnastul Flavius Koczi, în proba de sărituri.

Vineri şi sâmbătă, Larisa Iordache a cucerit două medalii de argint, la finalele de la individual-compus şi sărituri, iar Diana Bulimar a obţinut argintul la bârnă. România a încheiat participarea la Campionatele Europene de Gimnastică de la Moscova cu şapte medalii, obiectivul delegaţiei fiind câştigarea a 1-2 medalii şi 1-2 clasări pe locurile 4-6.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite