Laporta, dezvăluiri din culisele plecării lui Messi la PSG: „Nu ne putem aştepta ca un jucător de nivelul său să facă asta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contractul lui Messi pe Camp Nou s-a încheiat la sfârşitul lunii iunie, însă discuţiile pentru rămânerea sa la clubul unde evoluează întreaga sa carieră au continuat dincolo de această dată.
Contractul lui Messi pe Camp Nou s-a încheiat la sfârşitul lunii iunie, însă discuţiile pentru rămânerea sa la clubul unde evoluează întreaga sa carieră au continuat dincolo de această dată.

Preşedintele FC Barcelona, Joan Laporta, a vorbit despre transferul celui mai bun fotbalist din istoria clubului şi a recunoscut că a sperat că argentinianul se va oferi să joace gratis pentru gruparea catalană.

Contractul lui Messi pe Camp Nou s-a încheiat la sfârşitul lunii iunie, însă discuţiile pentru rămânerea sa la clubul unde evoluează întreaga sa carieră au continuat dincolo de această dată. Chiar dacă, la un moment dat, se părea că fostul căpitan al Barcelonei va rămâne la club, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură şi jucătorul nu a mai semnat un nou acord. 

"Îl iubesc prea mult pentru a fi supărat. Dar vine un moment în care vezi că lucrurile pur şi simplu nu se pot întâmpla şi a existat o dezamăgire de ambele părţi. Era dorinţa lui să rămână, dar şi o presiune din cauza ofertei pe care o avea. Ştia că va merge la PSG dacă nu va rămâne. Va rămâne ca jucătorul cel mai bun din istoria Barcelonei şi vreau ca asta să se păstreze. Totul indică faptul că a avut oferta PSG înainte de a pleca de la Barcelona. Ştiam că are o ofertă mare. Când a trebuit să iau decizia, am crezut că fac cel mai bun lucru pentru Barcelona. Speram că va avea loc o schimbare şi că va spune că va juca gratuit, dar nu ne putem aştepta ca un jucător de nivelul său să facă asta. Avem o relaţie foarte bună. Ştiam că, dacă ne recuperăm financiar, îl vom despăgubi, dar nu putem face cereri ştiind oferta pe care a avut-o de la PSG", a spus Laporta despre Messi, într-un interviu acordat RAC1, citat de news.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite