Lance Armstrong, scandal într-un bar din Aspen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Septuplul câştigător al Turului Franţei şi fostul său coechipier Tyler Hamilton au purtat o discuţie aprinsă care putea degenera, într-un bar din staţiunea turistică americană Aspen, informează espn.com. Hamilton l-a acuzat recent pe Armstrong, într-o emisiune a postului naţional CBS, că se dopa.

Avocaţii lui Hamilton povestesc că Lance Armstrong a reacţionat violent la vederea lui Hamilton, i-a pus acestuia mâna în piept şi i-a vorbit pe un ton ridicat. „Câţi bani ai primit ca să spui prostiile acelea la televizor. Avocaţii mei te vor distruge la proces. Când vei fii martor te vor sfâşia. Îţi vor face viaţa un iad", a strigat Armstrong, potrivit avocaţilor lui Hamilton.

Aceştia au informat imediat autorităţile considerând că Armstrong poate fi acuzat de intimidarea unui martor, în condiţiile în care fostul campion poate ajunge să fie judecat, iar Hamilton ar putea fi unul dintre martorii cheie.

Patronul localului, un apropiat al lui Lance, povesteşte însă o cu totul altă versiune a întâmplărilor. „Eram în apropierea lui Lance, dar nu am auzit schimbul de cuvinte. Însă din gesturile pe care le-au făcut cei doi nu putea fi vorba de o agresiune, nici măcar verbală, cel puţin asta se citea pe feţele lor. Au schimbat doar câteva vorbe", povesteşte acesta. „Tonul vocii nu a fost unul ridicat, iar Armstrong nici măcar nu s-a ridicat de pe scaunul de bar. Versiunea avocaţilor lui Hamilton este pură ficţiune", a mai adăugat patronul localului.

Lance Armstrong continuă să nege acuzaţiile de dopaj iar echipa sa de avocaţi a solicitat realizatorilor emisunii de la CBS să-şi ceară scuze după cele declarate de Hamilton în direct. Însă postul de televiziune a refuzat să facă acest lucru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite