Presa greacă: "Boloni a fost dat afară de la Panathinaikos!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
boloni

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului, ziariştii eleni speculează că gruparea din capitala Greciei a decis să pună capăt colaborării cu antrenorul român.

Fix jumătate de an are Boloni pe banca celor de la Panathinaikos. Antrenorul a semnat cu gruparea elenă în a doua jumătate a lunii octombrie a anului trecut pentu un salariu stagional de 400.000 de euro. Românul preluase echipa în etapa a cincea, după ce aceasta avusese un debut catastrofal de sezon (2 eşecuri şi 2 egaluri).

Conform digisport.ro, care citează presa elenă, antrenorul în vârstă de 68 de ani ar fi fost demis, miercuri seara, imediat după remiza cu AEK, 1-1, din play-off-ul Super Ligii din Grecia. În prezent, Panathinaikos se află pe locul cinci în clasament, la şapte puncte de poziţiile care asigură participarea în ediţia următoare a cupelor europene. "Decizia este definitivă şi irevocabilă. Acelaşi om pe care îl adora toată lumea pentru eficienţa şi modul său de lucru este acum 'răstignit'", au scris grecii de la SportTime. 

Palmaresul lui Boloni la gruparea elenă nu a fost foarte strălucit: 29 de meciuri, 14 victorii, 6 remize şi 9 eşecuri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite