Lacrimile care au emoţionat Europa: Un jucător de la Bayern a început să plângă înainte de meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În România, foarte mulţi jucători se mulţumesc foarte repede cu foarte puţin. În schimb, fotbaliştii care ajung cu adevărat mari vor să joace tot timpul şi să progreseze în permanenţă.

Spaniolul Javi Martinez a ajuns la Bayern Munchen în 2012, de la Athletic Bilbao, nemţii plătind 40 de milioane de euro în schimbul „închizătorului“.

În precedentele şase stagiuni, Martinez (31 de ani) a fost o prezenţă constantă în echipa lui Bayern, cu excepţia sezonului 2014-2015, atunci când o accidentare gravă l-a scos din circuit după o singură apariţie în Bundesliga.

În actuala ediţie de campionat însă, deşi e apt de joc, Javi Martinez nu mai prinde deloc primul „11“, nefiind în graţiile antrenorului croat, Niko Kovac. Cu siguranţă, pe principiul că „leafa merge“, spaniolul se putea mulţumi cu statutul de rezervă. Martinez însă suferă, iar în ultima etapă, imaginile cu el au făcut înconjurul Europei.

Înaintea meciului Bayern Munchen - Hoffenheim, mijlocaşul a aflat că, din nou, e lăsat în afara lotului. Distrus, a căzut pe banca de rezerve şi a început să plângă, fiind consolat cu greu de un om din stafful bavarezilor. 

Fără Javi Martinez, Bayern a suferit o înfrângere grea, scor 0-2, fiind acum la două puncte de liderul Gladbach, după şapte etape.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite