Lăcătuş îl pune dur la punct pe Gigi Becali: „Să tacă!“ Fiara îşi arată colţii

Lăcătuş îl pune dur la punct pe Gigi Becali: „Să tacă!“ Fiara îşi arată colţii

Marius Lăcătuş

Marius Lăcătuş, proaspăt numit în fruntea secţiei de fotbal de la CSA Steaua, începe să-şi arate colţii în faţa lui Gigi Becali.

Ştiri pe aceeaşi temă

 "S-au trezit mulţi să se întrebe de ce avem 300.000 de euro buget. Se victimiezează toţi pe la televizor. Să tacă, pentru că cei care se plâng au mai mult. Să stea liniştiţi, sunt bani din club, nu de la Armată. Mă bucur când spun că vor să ne opreasca din drumul spre Liga 1, înseamnă că le-am stârnit interesul. Dar să se preocupe de problemele reale, că au 50 de spectatori la meci.

De la Becali nu am furat. Am contribuit şi eu alături de jucători şi staff la o calificare în grupele Ligii Campionilor şi cred că în clubul dumnealui au intrat bani frumoşi. Mă doare şi pe mine şi pe familia mea când spune că dimineaţa mă spălam şi îmi intrau 100 de euro pe zi. Nimic mai fals, am muncit onest şi am dus echipa în Ligă, iar el a câştigat bani. Să-şi vadă de echipa lui", a spus Lăcătuş citat de gsp.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: